If 68 cents per serving falls in your budget, Cocoa-Carrot Cake with Cocoa Crumble might be an outstanding vegetarian recipe to try. One serving contains 369 calories, 6g of protein, and 13g of fat. This recipe serves 16. 1 person found this recipe to be flavorful and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 3 hours and 30 minutes. Head to the store and pick up eggs, flour, baking soda, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 350 and line a baking sheet with parchment paper. In the bowl of a standing electric mixer fitted with the paddle, combine the flour, sugar, almond flour, cocoa powder and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Bäcker Oder Ultrafeiner Zucker
Reispapier
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Zusätzliche Kandierte Kirschen
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Add the butter and beat at medium-low speed until the dry ingredients are evenly moistened. Press the mixture into 1/2-inch clumps and refrigerate until firm, about 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
3
Spread the clumps on the baking sheet and bake for about 15 minutes, until fragrant and firm.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
4
Let cool. Wipe out the mixer bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte Kirschen
5
Butter and flour two 9-by-5-inch loaf pans. In a medium bowl, whisk the flour, cocoa powder, baking powder, baking soda, salt and cinnamon. In the mixer bowl, combine the sugar with the eggs, oil, crme frache, ginger and vanilla seeds and beat at medium speed until smooth. Gradually beat in the dry ingredients at low speed, scraping down the side of the bowl occasionally. Beat in the carrots.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
Reispapier
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Schweinefettrücken
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
Lebensretter-Bonbons
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
42 Rote Schnur-Lakritze
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte Kirschen
6
Scrape the batter into the pans and top with the crumble.
7
Bake in the center of the oven for 1 hour and 30 minutes, until a toothpick inserted in the center of the cakes comes out clean; cover the cakes loosely with foil during the last 30 minutes of baking.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
8
Transfer the pans to a rack and cool for 1 hour.
9
Lightly wrap the top of each cake in a sheet of foil to prevent the crumble from dislodging. Top with a rack and invert the cakes; remove the pans. Turn the cakes right side up and let cool completely before serving.