Confetti Cupcakes with Buttercream Icing

Confetti Cupcakes with Buttercream Icing
You can never have too many dessert recipes, so give Confetti Cupcakes with Buttercream Icing a try. One serving contains 746 calories, 10g of protein, and 43g of fat. This recipe serves 7. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up baking powder, candy confetti sprinkles, milk, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 350 degrees. Line 24 muffin tins with cupcake liners. Sift the flour, baking powder, and salt together in a medium bowl. In another medium bowl, beat the eggs and sugar with an electric mixer until light and foamy, about 2 minutes. While beating, gradually pour in the butter and then the vanilla. With mixer on low, add half of the dry ingredients, then add all the milk, and follow with the rest of the dry ingredients. Stir in the confetti sprinkles, but dont over mix the batter. Fill each liner with about 1/3 cup of batter.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
Orange Und Pastöse LebensmittelfarbeOrange Und Pastöse Lebensmittelfarbe
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Salz, Zum GlasrandbestreichenSalz, Zum Glasrandbestreichen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Bake until a tester inserted in the center of the cakes comes out clean, 20 to 25 minutes. Cool cupcakes slightly, then remove from the tin and cool completely on a rack. When cupcakes are cool, frost with desired flavor frosting and decorate if desired.Buttercream Icing
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
3
Ive always loved icing or frosting, but this one takes the cake!1/2 pound butter, lightly salted1 pound powdered sugar, sifted1 teaspoon vanilla extract
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
4
Using a mixer fitted with the paddle attachment, cream the butter until light and fluffy. Slowly add the sugar, scraping down the sides of the bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
Add the vanilla and continue beating until the icing is smooth and light.Facebook
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
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SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion7
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
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