Crab-and-Goat Cheese Poblanos With Mango Salsa

Crab-and-Goat Cheese Poblanos With Mango Salsa
The recipe Crab-and-Goat Cheese Poblanos With Mango Salsa could satisfy your Mexican craving in roughly 40 minutes. This gluten free and pescatarian recipe serves 8. One portion of this dish contains approximately 16g of protein, 8g of fat, and a total of 184 calories. A mixture of pepper, lump crabmeat, egg whites, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. To use up the egg whites you could follow this main course with the Apple Turnovers Recipe as a dessert.

Anweisungen

1
Broil chile peppers on an aluminum foil-lined baking sheet 5 inches from heat 5 minutes on each side or until peppers look blistered.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackter Knoblauch1 Tasse Gehackter Knoblauch
Dünn Geschnittene Hähnchenbrustfilets Ohne Knochen Und Haut (ca.Dünn Geschnittene Hähnchenbrustfilets Ohne Knochen Und Haut (ca.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
2
Place peppers in a large zip-top plastic bag; seal and let stand 10 minutes to loosen skins. Peel peppers. Carefully cut peppers open lengthwise on one side, keeping stems intact; discard seeds. Set peppers aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Dünn Geschnittene Hähnchenbrustfilets Ohne Knochen Und Haut (ca.Dünn Geschnittene Hähnchenbrustfilets Ohne Knochen Und Haut (ca.
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum ServierenGedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Tassen (6 Unzen) French's® Original Oder Cheddar French Fried Onions3 Tassen (6 Unzen) French's® Original Oder Cheddar French Fried Onions
3
Process egg whites in a food processor until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
4
Add mozzarella cheese and next 5 ingredients, processing until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Gehäufter Teelöffel Gehackte Frische Glatte PetersilieGehäufter Teelöffel Gehackte Frische Glatte Petersilie
5
Place cheese mixture in a large bowl. Stir in crabmeat and next 3 ingredients.
Zutaten, die Sie benötigen
KrabbenfleischKrabbenfleisch
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Spoon crabmeat mixture evenly into peppers, pinching cut edges together to seal. Arrange stuffed peppers, seam side down, in a 13- x 9-inch baking dish coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten GeschnittenTomate, In Acht Spalten Geschnitten
KrabbenfleischKrabbenfleisch
Dünn Geschnittene Hähnchenbrustfilets Ohne Knochen Und Haut (ca.Dünn Geschnittene Hähnchenbrustfilets Ohne Knochen Und Haut (ca.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
7
Bake, covered, at 375 for 25 to 30 minutes or until thoroughly heated. Top with Mango Salsa, and garnish, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
ZähneknirschenZähneknirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel

Empfohlener Wein: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish works really well with Chardonnay, Muscadet, and Riesling. Buttery chardonnay is great for scallops, shrimp, crab, and lobster, while muscadet is a classic pick for mussels, oysters, and clams. If you've got some spice in your shellfish, a semi-dry riesling can balance out the heat. You could try Trentadue La Storia Chardonnay. Reviewers quite like it with a 4.3 out of 5 star rating and a price of about 20 dollars per bottle.
Trentadue
Trentadue " La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Sonoma Coast, ist typisch für die Sorte mit den Aromen von äpfeln, weißen Pfirsichen und Zitrusfrüchten. Mit längerer Zeit im Glas kommen nuancierte Aromen von Muskatnuss, leichtem Toast und Vanille mit einem Hauch von Ananas und reifen Meyer-Zitronen ins Spiel. Das Mundgefühl ist knackig und zurückhaltend mit klarer Mineralität und Reinheit der Frucht. Reich, elegant und schön ausgewogen.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in40 m.
Portion8
Gesundheits-Score26
Magazin