Crab Cake Hush Puppies
Crab Cake Hush Puppies might be just the side dish you are searching for. This recipe serves 25. Watching your figure? This dairy free and pescatarian recipe has 169 calories, 3g of protein, and 14g of fat per serving. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have green onions, bell pepper, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. This recipe is typical of Southern cuisine. From preparation to the plate, this recipe takes about 35 minutes.
Anweisungen
Stir together cornmeal mix, flour, green onions, bell pepper, sugar, and salt in a large bowl. Stir in crabmeat, egg, and beer until just moistened.
Pour oil to depth of 2 inches into a Dutch oven; heat to 36
Drop batter by tablespoonfuls into hot oil, and fry, in batches, 2 to 3 minutes or until golden brown, turning once.
Serve with your favorite rmoulade or cocktail sauce.
Empfohlener Wein: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet, and Riesling are great choices for Shellfish. Buttery chardonnay is great for scallops, shrimp, crab, and lobster, while muscadet is a classic pick for mussels, oysters, and clams. If you've got some spice in your shellfish, a semi-dry riesling can balance out the heat. You could try Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Reviewers quite like it with a 4.2 out of 5 star rating and a price of about 30 dollars per bottle.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures besteht aus drei Parzellen, die an Meursault grenzen, mit einem Alter von 15 bis 51 Jahren. Die Böden sind überwiegend argile (Ton), was diesem Bourgogne Blanc Gewicht und Textur verleiht.Der Jahrgang 2015 zeigt Aromen von reifer Melone, Haselnuss und Zitronenpudding und ist tendenziell breiter und struktureller als Weine aus benachbarten Dörfern. Das Altern in kleinen französischen Eichenfässern verleiht Noten von Toast und Vanille.Weißer Burgunder mit seinem Reichtum, seiner Textur und seinen gerösteten Aromen passt gut zu leichtem Fisch und Schalentieren und kann Saucen auf Cremebasis ausgleichen. Chardonnay im Eichenalter aus wärmeren Klimazonen eignet sich gut für gegrillten Fisch, Stärken, Butter und geröstete Nüsse.