This recipe serves 12. One serving contains 359 calories, 4g of protein, and 26g of fat. A mixture of butter, vanilla wafers, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 4 hours and 20 minutes.
Anweisungen
1
Mix wafer crumbs and butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
(55 Waffeln)
2
Remove 1/4 cup of the crumb mixture for later use. Press remaining crumb mixture firmly onto bottom of 9-inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Place marshmallows and milk in large saucepan; cook on low heat until marshmallows are completely melted and mixture is well blended, stirring constantly. Refrigerate until slightly thickened; stir until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Knusprige Reisflocken, Aufgeteilt
Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
5 Hähnchenschenkel Ohne Haut Und Knochen, In Mundgerechte Stücke Geschnitten
4
Beat cream cheese, lemon zest, lemon juice and vanilla in large bowl with electric mixture on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Silberne Nonpareilles
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
5
Add marshmallow mixture; mix well. Gently stir in whipped cream; pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
8 Tassen Knusprige Reisflocken, Aufgeteilt
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
6
Sprinkle with reserved crumb mixture. Refrigerate 4 hours or until firm. Store leftover cheesecake in refrigerator.