This recipe serves 12. One serving contains 359 calories, 4g of protein, and 26g of fat. A mixture of butter, vanilla wafers, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 4 hours and 20 minutes.
Anweisungen
1
Mix wafer crumbs and butter.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
(55 Waffeln)
2
Remove 1/4 cup of the crumb mixture for later use. Press remaining crumb mixture firmly onto bottom of 9-inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Place marshmallows and milk in large saucepan; cook on low heat until marshmallows are completely melted and mixture is well blended, stirring constantly. Refrigerate until slightly thickened; stir until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Knusprige Reisflocken, Aufgeteilt
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
4
Beat cream cheese, lemon zest, lemon juice and vanilla in large bowl with electric mixture on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Silberne Nonpareilles
Necco Waffelbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Waffeltütenschale In Standardgröße
5
Add marshmallow mixture; mix well. Gently stir in whipped cream; pour over crust.