Dark-Chocolate Soufflé Cake

Dark-Chocolate Soufflé Cake
Dark-Chocolate Soufflé Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains about 5g of protein, 6g of fat, and a total of 198 calories. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. This recipe from My Recipes requires powdered sugar, egg yolks, brown sugar, and granulated sugar. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is a good option if you're following a dairy free diet. Dark Chocolate Souffle Cake, Dark Chocolate Souffle, and Dark Chocolate Soufflé are very similar to this recipe.

Anweisungen

1
Preheat oven to 30
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Coat bottom of a 9-inch springform pan with cooking spray. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Combine 1/2 cup granulated sugar, 1/2 cup brown sugar, water, and espresso in a large saucepan; stir well and bring to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
SchulterSchulter
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
4
Remove from heat; add cocoa, salt, and chocolates, stirring with a whisk until chocolate melts. Stir in Kahla and egg yolks. Stir in flour; cool to room temperature. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
ReispapierReispapier
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
5
Beat egg whites and cream of tartar at high speed of a mixer until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
6
Add 1/3 cup granulated sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Gently fold one-fourth of egg white mixture into chocolate mixture; repeat procedure with remaining egg white mixture, one-fourth at a time. Spoon into prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
Bake at 300 for 1 hour or until a wooden pick inserted in center comes out almost clean. Cool completely on wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
8
Remove sides from pan; sift powdered sugar over cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
9
Garnish with raspberries and chocolate curls, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
10
Note: A substitution of 1/4 cup all-purpose flour may be used in place of 1/3 cup cake flour.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen MehlKuchen Mehl
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
Magazin