Dark-Chocolate Soufflé Cake

Dark-Chocolate Soufflé Cake
Dark-Chocolate Soufflé Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains about 5g of protein, 6g of fat, and a total of 198 calories. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. This recipe from My Recipes requires powdered sugar, egg yolks, brown sugar, and granulated sugar. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is a good option if you're following a dairy free diet. Dark Chocolate Souffle Cake, Dark Chocolate Souffle, and Dark Chocolate Soufflé are very similar to this recipe.

Anweisungen

1
Preheat oven to 30
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Coat bottom of a 9-inch springform pan with cooking spray. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Combine 1/2 cup granulated sugar, 1/2 cup brown sugar, water, and espresso in a large saucepan; stir well and bring to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)
4
Remove from heat; add cocoa, salt, and chocolates, stirring with a whisk until chocolate melts. Stir in Kahla and egg yolks. Stir in flour; cool to room temperature. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
ReispapierReispapier
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Beat egg whites and cream of tartar at high speed of a mixer until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
6
Add 1/3 cup granulated sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Gently fold one-fourth of egg white mixture into chocolate mixture; repeat procedure with remaining egg white mixture, one-fourth at a time. Spoon into prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Bake at 300 for 1 hour or until a wooden pick inserted in center comes out almost clean. Cool completely on wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
8
Remove sides from pan; sift powdered sugar over cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Garnish with raspberries and chocolate curls, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
10
Note: A substitution of 1/4 cup all-purpose flour may be used in place of 1/3 cup cake flour.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen MehlKuchen Mehl
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
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