Devil's Food Cake is a vegetarian dessert. This recipe serves 10. One serving contains 319 calories, 5g of protein, and 11g of fat. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. If you have sugar, butter, cocoa, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Cream butter in a large mixing bowl; add sugar, beating well.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Miniatur-Vanillewaffeln
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Natürliche Kuchenmischung
2
Add eggs, one at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche Kuchenmischung
3
Add water; beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
4
Combine flour, cocoa, soda, and salt; add to creamed mixture alternately with milk, beginning and ending with flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Reispapier
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Steakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormick
5
Mix well after each addition. Stir in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
6
Pour batter into 2 greased and floured 9-inch round cake pans.
7
Bake at 350 for 25 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 10 minutes; remove layers from pans, and let cool completely.