Devil's Food Cake is a vegetarian dessert. This recipe serves 10. One serving contains 319 calories, 5g of protein, and 11g of fat. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. If you have sugar, butter, cocoa, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Cream butter in a large mixing bowl; add sugar, beating well.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Schlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, Gekühlt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
2
Add eggs, one at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
3
Add water; beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
2/3 Tasse (4 Unzen) Halbsüße Schokoladenstückchen
4
Combine flour, cocoa, soda, and salt; add to creamed mixture alternately with milk, beginning and ending with flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Reispapier
Lebensretter-Bonbons
Weiße Brötchen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
1 Dose (11,3 Unzen) Pfirsichnektar
5
Mix well after each addition. Stir in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeeren Am Fuß
6
Pour batter into 2 greased and floured 9-inch round cake pans.
7
Bake at 350 for 25 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 10 minutes; remove layers from pans, and let cool completely.