Devil's Food Cake with Black Pepper Boiled Icing

Devil's Food Cake with Black Pepper Boiled Icing
This recipe makes 8 servings with 677 calories, 10g of protein, and 32g of fat each. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have kosher salt, cake flour, ground espresso beans, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Combine chocolate and salt in a large bowl; place a fine-mesh strainer over bowl and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Pour 1 tablespoon cream into a small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Sprinkle gelatin over and let stand until softened, about 10 minutes. Meanwhile, bring remaining cream and 1 tablespoon sugar to a simmer in a small saucepan, stirring to dissolve sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
4
Whisk yolks and remaining 1 tablespoon sugar in a medium bowl. Gradually whisk in hot cream mixture; return to saucepan. Cook over medium heat until mixture thickens slightly and your finger leaves a path on the back of a spoon when drawn across, about 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Remove from heat.
6
Add gelatin mixture to cream mixture; stir to dissolve.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
7
Pour through prepared strainer into chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
8
Let stand for 1 minute; whisk until chocolate is melted and mixture is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
9
Whisk in crme frache. Using an electric mixer, beat filling until well blended, about 2 minutes. Press a sheet of plastic wrap onto surface of filling; chill overnight. Preheat oven to 35
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
10
Coat the bottom and sides of three 9" cake pans with nonstick spray. Line bottom of pans with parchment-paper rounds. Sift cocoa powder into a medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
11
Whisk in egg and egg white. Gradually whisk in 1/2 cup plus 2 tablespoons lukewarm water; whisk until smooth. In a separate medium bowl, whisk both flours and next 2 ingredients. Using an electric mixer, beat brown sugar, butter, vanilla, and salt in a large bowl, occasionally scraping down sides of bowl, until smooth, about 2 minutes. Gradually beat cocoa mixture into butter mixture. Beat in flour mixture in 3 additions, alternating with buttermilk in 2 additions, beginning and ending with dry ingredients. Fold in cocoa nibs and ground espresso. Divide batter among pans; smooth tops.
Zutaten, die Sie benötigen
Ground EspressoGround Espresso
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
Kakao-nibsKakao-nibs
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ReispapierReispapier
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
12
Bake cakes until a tester comes out clean when inserted into center, about 17 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
13
Let cakes cool in pans set on wire racks for 5 minutes. Invert cakes onto racks; remove pans and let cakes cool completely. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Wrap cakes individually in plastic wrap and store at room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
14
Place 1 cake layer on a plate. Stir filling to loosen.
15
Spread half of filling (about 1 cup) over cake in an even layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
16
Place second cake layer on top of filling.
17
Spread remaining filling over in an even layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
18
Place remaining cake layer on top. Chill cake for 1 hour.
19
Mix 1 tablespoon sugar and salt in a small bowl; set aside. Attach a candy thermometer to side of a small saucepan; add remaining sugar and 1/2 cup water to pan. Stir over medium-low heat until sugar dissolves. Increase heat and boil without stirring, occasionally swirling pan and brushing down side with a wet pastry brush, until thermometer registers 240, about 10 minutes. Meanwhile, place egg whites in the bowl of a stand mixer fitted with a whisk attachment. Beat at medium speed until frothy. With machine running, gradually add reserved sugar and salt from small bowl. Gradually add hot syrup from saucepan to egg whites, beating at medium-high speed and allowing syrup to drizzle down sides of bowl. Continue beating whites until stiff and cool, about 20 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
2 Dosen Birnenhälften In Sirup2 Dosen Birnenhälften In Sirup
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Candy ThermometerCandy Thermometer
Gebäck PinselGebäck Pinsel
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Scharfe Soße Mit SesamölScharfe Soße Mit Sesamöl
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
20
Add pepper; beat until well blended. Immediately spoon topping onto cake. Smooth over top and sides. Working quickly, swirl icing decoratively. DO AHEAD: Cake can be iced 1 day ahead. Cover with a cake dome; chill.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tube Fertiger Pizzateig1 Tube Fertiger Pizzateig
Orangengelee-BonbonsOrangengelee-Bonbons
1
Let frosting layers set fully before adding the next layer of cake. You may use an 8" cake pan for thicker layers.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
Magazin