This recipe makes 8 servings with 677 calories, 10g of protein, and 32g of fat each. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have kosher salt, cake flour, ground espresso beans, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Combine chocolate and salt in a large bowl; place a fine-mesh strainer over bowl and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Pour 1 tablespoon cream into a small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Sprinkle gelatin over and let stand until softened, about 10 minutes. Meanwhile, bring remaining cream and 1 tablespoon sugar to a simmer in a small saucepan, stirring to dissolve sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
4
Whisk yolks and remaining 1 tablespoon sugar in a medium bowl. Gradually whisk in hot cream mixture; return to saucepan. Cook over medium heat until mixture thickens slightly and your finger leaves a path on the back of a spoon when drawn across, about 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Remove from heat.
6
Add gelatin mixture to cream mixture; stir to dissolve.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
7
Pour through prepared strainer into chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
8
Let stand for 1 minute; whisk until chocolate is melted and mixture is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
9
Whisk in crme frache. Using an electric mixer, beat filling until well blended, about 2 minutes. Press a sheet of plastic wrap onto surface of filling; chill overnight. Preheat oven to 35
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Gehackte Oreo-Kekse
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
10
Coat the bottom and sides of three 9" cake pans with nonstick spray. Line bottom of pans with parchment-paper rounds. Sift cocoa powder into a medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
11
Whisk in egg and egg white. Gradually whisk in 1/2 cup plus 2 tablespoons lukewarm water; whisk until smooth. In a separate medium bowl, whisk both flours and next 2 ingredients. Using an electric mixer, beat brown sugar, butter, vanilla, and salt in a large bowl, occasionally scraping down sides of bowl, until smooth, about 2 minutes. Gradually beat cocoa mixture into butter mixture. Beat in flour mixture in 3 additions, alternating with buttermilk in 2 additions, beginning and ending with dry ingredients. Fold in cocoa nibs and ground espresso. Divide batter among pans; smooth tops.
Zutaten, die Sie benötigen
Ground Espresso
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Kakao-nibs
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Tasse Weiße Perlgraupen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
12
Bake cakes until a tester comes out clean when inserted into center, about 17 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
13
Let cakes cool in pans set on wire racks for 5 minutes. Invert cakes onto racks; remove pans and let cakes cool completely. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Wrap cakes individually in plastic wrap and store at room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
14
Place 1 cake layer on a plate. Stir filling to loosen.
15
Spread half of filling (about 1 cup) over cake in an even layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-Rosinenbrot
16
Place second cake layer on top of filling.
17
Spread remaining filling over in an even layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-Rosinenbrot
18
Place remaining cake layer on top. Chill cake for 1 hour.
19
Mix 1 tablespoon sugar and salt in a small bowl; set aside. Attach a candy thermometer to side of a small saucepan; add remaining sugar and 1/2 cup water to pan. Stir over medium-low heat until sugar dissolves. Increase heat and boil without stirring, occasionally swirling pan and brushing down side with a wet pastry brush, until thermometer registers 240, about 10 minutes. Meanwhile, place egg whites in the bowl of a stand mixer fitted with a whisk attachment. Beat at medium speed until frothy. With machine running, gradually add reserved sugar and salt from small bowl. Gradually add hot syrup from saucepan to egg whites, beating at medium-high speed and allowing syrup to drizzle down sides of bowl. Continue beating whites until stiff and cool, about 20 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Candy Thermometer
Gebäck Pinsel
Große Prise Feines Salz
Scharfe Soße Mit Sesamöl
Weiße Perlgraupen
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Geschnittene Tomaten, Optional
20
Add pepper; beat until well blended. Immediately spoon topping onto cake. Smooth over top and sides. Working quickly, swirl icing decoratively. DO AHEAD: Cake can be iced 1 day ahead. Cover with a cake dome; chill.
Zutaten, die Sie benötigen
Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
1
Let frosting layers set fully before adding the next layer of cake. You may use an 8" cake pan for thicker layers.