Double Chocolate Gooey Butter Cake

Double Chocolate Gooey Butter Cake
Double Chocolate Gooey Butter Cake requires around 1 hour and 10 minutes from start to finish. This recipe serves 24. One serving contains 260 calories, 3g of protein, and 11g of fat. It is a good option if you're following a vegetarian diet. A mixture of nuts, powdered sugar, cocoa powder, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Lightly grease a 13-by-9-inch baking pan. In a large bowl, combine the cake mix, 1 egg, and 8 tablespoons (1 stick) melted butter, and stir until well blended. Pat mixture into prepared pan and set aside. In a stand mixer, or with a hand mixer, beat the cream cheese until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add the remaining 2 eggs, and the cocoa powder. Lower the speed of the mixer, and add the powdered sugar. Continue beating until ingredients are well mixed. Slowly add the remaining 8 tablespoons (1 stick) of melted butter, and the vanilla, continuing to beat the mixture until smooth. Stir in nuts with a rubber spatula.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
ReispapierReispapier
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
4
Spread filling over cake mixture in pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake for 40 to 50 minutes. Be careful not to overcook the cake; the center should still be a little gooey when finished baking.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
6
Let cake partially cool on a wire rack before cutting into pieces.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 10 m.
Portion24
Gesundheits-Score0
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