Easy Mini Muffulettas

Easy Mini Muffulettas
Easy Mini Muffulettas is a gluten free, primal, and fodmap friendly main course. One serving contains 487 calories, 30g of protein, and 39g of fat. This recipe serves 12. If you have swiss cheese, deli ham, olive salad, and a few other ingredients on hand, you can make it. To use up the salami you could follow this main course with the Chocolate Dessert Salami as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 15 minutes.

Anweisungen

1
Spread 1 Tbsp. olive salad evenly over each cut side of roll bottoms. Top each with 1 Swiss cheese slice, 1 ham slice, 1 Tbsp. olive salad, 1 provolone cheese slice, 1 salami slice, and 1 Tbsp. olive salad. Cover with roll tops, and wrap sandwiches together in a large piece of aluminum foil.
Zutaten, die Sie benötigen
ProvoloneProvolone
1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)
Geraspelter Frischer GrünkohlGeraspelter Frischer Grünkohl
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
MaisbrotteigMaisbrotteig
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Zubereiteter Senf, OptionalZubereiteter Senf, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, OptionalGeröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, Optional
2
Place on a baking sheet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
8 Bis 10 Holzstäbchen8 Bis 10 Holzstäbchen
3
Bake at 350 for 14 to 16 minutes or until cheeses are melted.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Fettarmer CheddarFettarmer Cheddar
4
Note: For testing purposes only, we used Boscoli Italian Olive Salad.
Zutaten, die Sie benötigen
MaisbrotteigMaisbrotteig
SchwierigkeitNormal
Fertig in15 m.
Portion12
Gesundheits-Score10
Magazin