Easy Mini Muffulettas

Easy Mini Muffulettas
Easy Mini Muffulettas is a gluten free, primal, and fodmap friendly main course. One serving contains 487 calories, 30g of protein, and 39g of fat. This recipe serves 12. If you have swiss cheese, deli ham, olive salad, and a few other ingredients on hand, you can make it. To use up the salami you could follow this main course with the Chocolate Dessert Salami as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 15 minutes.

Anweisungen

1
Spread 1 Tbsp. olive salad evenly over each cut side of roll bottoms. Top each with 1 Swiss cheese slice, 1 ham slice, 1 Tbsp. olive salad, 1 provolone cheese slice, 1 salami slice, and 1 Tbsp. olive salad. Cover with roll tops, and wrap sandwiches together in a large piece of aluminum foil.
Zutaten, die Sie benötigen
ProvoloneProvolone
1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)
Geraspelter Frischer GrünkohlGeraspelter Frischer Grünkohl
Verschiedene Cracker Oder Pita-ChipsVerschiedene Cracker Oder Pita-Chips
MaisbrotteigMaisbrotteig
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Zubereiteter Senf, OptionalZubereiteter Senf, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
2
Place on a baking sheet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
3
Bake at 350 for 14 to 16 minutes or until cheeses are melted.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
4
Note: For testing purposes only, we used Boscoli Italian Olive Salad.
Zutaten, die Sie benötigen
MaisbrotteigMaisbrotteig
SchwierigkeitNormal
Fertig in15 m.
Portion12
Gesundheits-Score10
Magazin