Easy Sour Cream Cheesecake

Easy Sour Cream Cheesecake
Easy Sour Cream Cheesecake requires about 1 hour and 30 minutes from start to finish. This recipe serves 8. Watching your figure? This vegetarian recipe has 479 calories, 7g of protein, and 33g of fat per serving. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of cream, vanillan extract, shortbread pie crust, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. If you like this recipe, you might also like recipes such as Sour Cream Cheesecake, Sour Cream Cheesecake, and Sour Cream Cheesecake Fit for the Gods.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Cream together cream cheese and sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
3
Add eggs one at time, blending well.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
4
Add vanilla and sour cream.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
5
Pour into shortbread crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Shortbread CookiesShortbread Cookies
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
6
Bake for 60 to 70 minutes in the preheated oven, or until cake jiggles evenly across the top when lightly shaken. Run a knife around the outside edge, but leave the cake in the pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Let cool on counter, then place in refrigerator.
8
Remove from pan when completely chilled, and serve.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
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