Extra-Rich Chocolate Cake is a vegetarian dessert. This recipe makes 24 servings with 169 calories, 2g of protein, and 7g of fat each. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have vanillan extract, flour, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Stir together first 5 ingredients.
2
Bring 1 cup water and next 3 ingredients to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
3
Add to flour mixture, and beat at medium speed with an electric mixer until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Beat eggs and next 3 ingredients at medium speed with electric mixer until blended. Stir into flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Paket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
5
Pour into a greased and floured 15- x 10-inch jellyroll pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
6
Bake at 350 for 25 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pan on a wire rack 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
7
Spread Chocolate Frosting over warm cake; cool completely in pan on a wire rack.