Flourless Chocolate Cake II

Flourless Chocolate Cake II
Flourless Chocolate Cake II is a gluten free and fodmap friendly recipe with 6 servings. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 5g of protein, 26g of fat, and a total of 392 calories. If you have semisweet chocolate, cocoa powder, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. It works best as a dessert, and is done in approximately 1 hour and 55 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 300 degrees F (150 degrees C). Grease an 8 inch round cake pan, and dust with cocoa powder.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
In the top of a double boiler over lightly simmering water, melt chocolate and butter.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
3
Remove from heat, and stir in sugar, cocoa powder, eggs, and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
4
Pour into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
5
Bake in preheated oven for 30 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Let cool in pan for 10 minutes, then turn out onto a wire rack and cool completely. Slices can also be reheated for 20 to 30 seconds in the microwave before serving.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, OptionalSchlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 55 m.
Portion6
Gesundheits-Score2
Magazin