Fluffy Mocha Cheesecake

Fluffy Mocha Cheesecake
This recipe serves 8. One serving contains 367 calories, 4g of protein, and 23g of fat. A mixture of butter, philadelphia cream cheese, baker's semi-sweet chocolate, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 3 hours and 15 minutes.

Anweisungen

1
Microwave chocolate and butter in small microwavable bowl on HIGH 1 minute or until butter is melted. Stir until chocolate is completely melted.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Spread onto bottom of crust. Refrigerate 10 minutes or until chocolate is firm.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
3
Beat cream cheese and sugar in medium bowl with electric mixer on high speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Add flavored instant coffee; mix well. Gently stir in whipped topping. Spoon into crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 KalorienWaffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
5
Refrigerate 3 hours or until firm. Store leftover cheesecake in refrigerator.
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 15 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin