French Butter Sponge Cake
French Butter Sponge Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 20. One portion of this dish contains roughly 3g of protein, 4g of fat, and a total of 125 calories. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have butter; more, granulated sugar, table salt, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Empfohlener Wein: Bordeaux, Schokoladen-Graham-Cracker-Krümel (etwa 14 Ganze Cracker), Weißer Burgund
French can be paired with Bordeaux, Champagne, and White Burgundy. French wine is just as diverse as French food, but you rarely go wrong with champagne. If your meal calls for a white wine, you might also try a white burgundy. For a red, try a red bordeaux blend. One wine you could try is Mouton Cadet Bordeaux Rouge. It has 4 out of 5 stars and a bottle costs about 12 dollars.
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Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Ein dichtes Rot mit einer ausgeprägten violetten Tönung. Die Nase ist ausdrucksstark und komplex, reich an frischen und reifen Fruchtaromen, insbesondere roter Kirsche und Morellokirsche, mit einem Hauch von Würze. Der Angriff auf die Frucht ist reich und geschmeidig, der mittlere Gaumen voll und fruchtig auf seidigen Tanninen. Am Gaumen zeigt er eine attraktive Länge und hat einen frischen und würzigen Abgang, der den typischen Charakter des Merlot und die sehr hohe Qualität des Jahrgangs zum Ausdruck bringt.