Fried Mini Cubans requires around 3 hours and 20 minutes from start to finish. For $20.0 per serving, you get It is a good option if you're following a dairy free and דל פחמימות, diet.
Anweisungen
1
Pour the oil into a large cast iron skillet about 1/2-inch up the sides and heat to about 350 degrees F.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
2
Remove biscuits from cans, flour them and roll each one out to a 5-inch round. You should dip your fingers in egg wash and wipe around the edge of the bottom biscuit to enable it to stick to the top biscuit.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Zitronenschalenstreifen
Paket Natürliche Kuchenmischung
3
Place 1 heaping tablespoon shredded pork on a round leaving a 1/2-inch edge all around. Top pork with some shredded Swiss, kosher dill pickles and a half piece of the ham.
Zutaten, die Sie benötigen
Gezogen Schweinefleisch
Dill Gurken
Schweineschulter Oder -hinterteil Ohne Knochen, Fettdeckel Tief Eingeschnitten (ca.
Zubereiteter Senf, Optional
4
Place another rolled out round on top of the filling, pressing around the edges to seal. Dip end of dinner fork in flour and press continuously around edge to insure a proper seal. Repeat with remaining biscuits.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronenschalenstreifen
5
Place 3 or 4 of the pies in the preheated cast iron skillet. Fry for about 2 minutes per side or until golden brown.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
6
Transfer to paper towels to drain.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mehltortillas (10 Zoll), Geviertelt
7
Serve with mustard.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
1
In skillet over medium-high heat, add about 2 tablespoons olive oil. Once heated, add the garlic and onion, cook until pale golden brown; 2 to 3 minutes only, stirring constantly. Stir in the citrus juices, 2/3 cup water, 2 tablespoons of olive oil and all dry ingredients. Bring sauce mixture to a rolling boil.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
1 Teelöffel Scharfes Paprikapulver, Wenn Möglich Geräuchert
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Innereien Und Nackenknochen Der Pute
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
2
Remove from heat and let cool to room temperature.;
1
Preheat oven to 325 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Season the ribs with salt and pepper.
Zutaten, die Sie benötigen
Peperoncini Zum Garnieren
(Mequite, Hickory Oder Erle)
3
Add enough oil to a hot large skillet to just cover.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Add ribs and sear, about 3 minutes each side.
Zutaten, die Sie benötigen
(Mequite, Hickory Oder Erle)
5
Remove to a large shallow roasting pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rotkohl, Fein Geschnitten
6
Add Mojo sauce over the country style ribs and turn to cover. Seal tightly with foil and roast for 3 hours. Marinate each hour with Mojo sauce. Take foil off for the last 30 minutes of cooking, or until tender.