Frozen Chocolate Cookie Cake

Frozen Chocolate Cookie Cake
Frozen Chocolate Cookie Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 12 servings with 874 calories, 13g of protein, and 50g of fat each. This recipe covers 16% of your daily requirements of vitamins and minerals. 139 people found this recipe to be scrumptious and satisfying. If you have butter, devil's food cake mix, cookies and cream ice cream, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 3 hours and 45 minutes.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Line 1 (9-inch) cake pan with plastic wrap, with 3 inches overhanging.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
3
Spread softened ice cream into lined pan in a smooth, even layer. Freeze for 3 hours, or until frozen solid.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Preheat oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
5
Butter and flour 2 (10-inch) round cake pans and set aside. In a stand mixer or with a hand mixer, beat cake mix, water, oil and eggs in a large mixing bowl on medium speed for 2 minutes, or until well blended. Using a spatula, divide batter between the 2 prepared cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
6
Bake for 25 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
7
Let cakes cool in pans on a wire rack for 15 minutes. Run a knife around the edge of each pan to loosen cakes and remove from pans.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
While cakes are cooling, heat heavy cream in a small heavy saucepan over medium heat until bubbling around the edges.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
9
Remove pan from heat, add chocolate morsels, and stir with a whisk until smooth. Refrigerate for about 30 minutes, until cool and slightly thickened, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch1/2 Teelöffel 2% Milch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
10
Spread ganache on top of and around sides of both cake layers, keeping layers separate and not fitting together yet. Refrigerate entire cake for 1 hour, or until ganache is set.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
11
Place 1 cake layer, ganache side up, on a serving platter.
12
Remove ice cream from pan, peel off plastic wrap, and place on top of cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
13
Place second cake layer on top of ice cream, ganache side up. Freeze until ready to serve, but let stand at room temperature 5 minutes before seving.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 45 m.
Portion12
Gesundheits-Score5
GerichteBeilage
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