Frozen Chocolate Cookie Cake

Frozen Chocolate Cookie Cake
Frozen Chocolate Cookie Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 12 servings with 874 calories, 13g of protein, and 50g of fat each. This recipe covers 16% of your daily requirements of vitamins and minerals. 139 people found this recipe to be scrumptious and satisfying. If you have butter, devil's food cake mix, cookies and cream ice cream, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 3 hours and 45 minutes.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Line 1 (9-inch) cake pan with plastic wrap, with 3 inches overhanging.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
3
Spread softened ice cream into lined pan in a smooth, even layer. Freeze for 3 hours, or until frozen solid.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Preheat oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
Butter and flour 2 (10-inch) round cake pans and set aside. In a stand mixer or with a hand mixer, beat cake mix, water, oil and eggs in a large mixing bowl on medium speed for 2 minutes, or until well blended. Using a spatula, divide batter between the 2 prepared cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, OptionalZusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, Optional
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
6
Bake for 25 minutes, or until a toothpick inserted into the center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
7
Let cakes cool in pans on a wire rack for 15 minutes. Run a knife around the edge of each pan to loosen cakes and remove from pans.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
8
While cakes are cooling, heat heavy cream in a small heavy saucepan over medium heat until bubbling around the edges.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
9
Remove pan from heat, add chocolate morsels, and stir with a whisk until smooth. Refrigerate for about 30 minutes, until cool and slightly thickened, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Neuer KäsekuchenNeuer Käsekuchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
10
Spread ganache on top of and around sides of both cake layers, keeping layers separate and not fitting together yet. Refrigerate entire cake for 1 hour, or until ganache is set.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
11
Place 1 cake layer, ganache side up, on a serving platter.
12
Remove ice cream from pan, peel off plastic wrap, and place on top of cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
13
Place second cake layer on top of ice cream, ganache side up. Freeze until ready to serve, but let stand at room temperature 5 minutes before seving.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 45 m.
Portion12
Gesundheits-Score5
GerichteBeilage
Magazin