Fruitcake

Fruitcake
Fruitcake might be just the dessert you are searching for. One serving contains 870 calories, 10g of protein, and 35g of fat. This vegetarian recipe serves 10. A mixture of allspice, golden raisins, orange, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes about 8 hours and 20 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as White Fruitcake: Nanna Jepson’s Light Fruitcake, Fruktkaka (Swedish Fruitcake .... Not Like American Fruitcake), and Rum Fruitcake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 250 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Combine raisins and orange rind in a microwaveable bowl and pour over the brandy. Microwave for 2 minutes then let it sit while you prepare the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
2 Prisen Gemahlene Nelke2 Prisen Gemahlene Nelke
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, OptionalSchlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
With an electric mixer, cream the butter and sugar until light and fluffy. Beat in eggs 1 at a time.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Whisk together the dry ingredients until homogenous, then fold in the dry ingredients.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
5
Strain the brandy from the raisins and reserve. Stir the raisins, pineapple, and pecans into the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
2 Prisen Gemahlene Nelke2 Prisen Gemahlene Nelke
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
6
Grease 2 (8 by 4-inch loaf pans and line the bottom with a piece of waxed paper. Spoon the batter into the pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Oreo-Kekse, Zerbröselt, GeteiltOreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
7
Bake 3 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
8
Let cool and remove from pan. Poke holes with a large skewer all over the cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen GeschnittenAir Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
9
Soak a large piece of cheese cloth in the reserved brandy. Wrap cooled cake in cheesecloth, place in large plastic bag and store in a cool, dry place.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Prisen Gemahlene Nelke2 Prisen Gemahlene Nelke
4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliches WasserZusätzliches Wasser
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4 Und Nr. 2Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4 Und Nr. 2
10
It is awesome served with vanilla ice cream.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Schokoladen-Toffee-Schokoriegel (je 40 G), Zerkleinert, Geteilt4 Schokoladen-Toffee-Schokoriegel (je 40 G), Zerkleinert, Geteilt
SchwierigkeitExperte
Fertig in8 hrs, 20 m.
Portion10
Gesundheits-Score6
Magazin