This recipe serves 12. Watching your figure? This vegetarian recipe has 558 calories, 6g of protein, and 16g of fat per serving. If you have ground allspice, powdered sugar, baking powder, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Position rack in center of oven andpreheat to 177°. Butter and flour two9-inch-diameter cake pans with 2-inch highsides. Line bottom of each pan withparchment paper round.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
2
Whisk first 7ingredients in medium bowl. Using electricmixer, beat 1 cup butter in large bowluntil fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
3
Add both sugars and beat untilsmooth.
4
Add eggs 1 at a time, beatingwell after each addition. Beat in vanilla,then bourbon, if desired (mixture may lookcurdled).
Zutaten, die Sie benötigen
Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)
Necco Waffelbonbons
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
5
Add flour mixture to egg mixturein 3 additions alternately with applesauce in2 additions, beating until blended after eachaddition. Stir in apples and pecans. Dividebatter between cake pans; smooth tops.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Ahornwurst, Lose Oder Aus Der Großen Wursthülle Entfernt
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
Dose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
6
Bake cakes until tester inserted intocenter of each comes out clean, about 50minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
7
Transfer cakes to racks and cool inpans 15 minutes.
8
Cut around pan sides toloosen cakes. Invert cakes onto racks; peeloff parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
9
Place another rackatop 1 cake and invert again so that cake isrounded side up. Repeat with second cake.Cool completely. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Wrap each cake in plastic and stoer at room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
1
Using electric mixer, beatcream cheese and butter in large bowl untilsmooth. Beat in vanilla extract and pinchof salt. Gradually add powdered sugar,beating until frosting is smooth and creamy,about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
5 Peachie-O's-Bonbons
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
2 Bis 4 Esslöffel Zwiebelsuppe
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2
Using long serrated knife, trim offrounded tops of cakes to make level;brush off any loose crumbs.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's
3
Transfer 1cake to platter, trimmed side up. Drop halfof frosting (about 11/2 cups) by spoonfulsatop cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
4
Spread frosting evenly to edgesof cake. Top with second cake, trimmedside down. Drop remaining frosting byspoonfuls onto top of cake, leaving sidesof cake plain.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
5
Spread frosting to top edgesof cake, swirling and creating peaks, ifdesired.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
6
Sprinkle with pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
Dose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
7
Let cakestand at room temperature 1 hour to allowfrosting to set slightly. DO AHEAD: Can bemade 1 day ahead. Cover with cake domeand refrigerate.
8
Let cake stand at roomtemperature at least 2 hours before serving.