German Chocolate Cake

German Chocolate Cake
German Chocolate Cake might be just the American recipe you are searching for. One serving contains 118 calories, 1g of protein, and 6g of fat. For 24 cents per serving, you get a dessert that serves 55. Head to the store and pick up oil, german chocolate cake mix, baker's angel flake coconut, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 55 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Place cake mix, 1-1/4 cups water, oil and eggs in large bowl. Beat with electric mixer on low speed just until moistened. Beat on medium speed 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Pour evenly into 2 greased and floured 9-inch round cake pans.
4
Bake 25 to 35 minutes or until toothpick inserted near centers comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes; remove from pans. Cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Mix frosting, coconut, pecans and caramel topping.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene PfirsicheGeschnittene Pfirsiche
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
6
Place 1 cake layer on serving plate; spread with half of the frosting mixture. Top with 1/2 cup of the cookies; press gently into frosting. Cover with remaining cake layer. Repeat layers of frosting mixture and chopped cookies.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
FruchtrolleFruchtrolle
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitExperte
Fertig in55 m.
Portion55
Gesundheits-Score0
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