German Chocolate Cake

German Chocolate Cake
German Chocolate Cake might be just the American recipe you are searching for. One serving contains 118 calories, 1g of protein, and 6g of fat. For 24 cents per serving, you get a dessert that serves 55. Head to the store and pick up oil, german chocolate cake mix, baker's angel flake coconut, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 55 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Place cake mix, 1-1/4 cups water, oil and eggs in large bowl. Beat with electric mixer on low speed just until moistened. Beat on medium speed 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Dünn-Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Pour evenly into 2 greased and floured 9-inch round cake pans.
4
Bake 25 to 35 minutes or until toothpick inserted near centers comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes; remove from pans. Cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Mix frosting, coconut, pecans and caramel topping.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene PfirsicheGeschnittene Pfirsiche
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
6
Place 1 cake layer on serving plate; spread with half of the frosting mixture. Top with 1/2 cup of the cookies; press gently into frosting. Cover with remaining cake layer. Repeat layers of frosting mixture and chopped cookies.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
SchwierigkeitExperte
Fertig in55 m.
Portion55
Gesundheits-Score0
Magazin