German Chocolate Cake

German Chocolate Cake
German Chocolate Cake might be just the dessert you are searching for. One serving contains 283 calories, 4g of protein, and 16g of fat. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 16. 521 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. It is a very affordable recipe for fans of American food. A mixture of flour, chocolate, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Mix the cream, sugar, and egg yolks in a medium saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Schlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, GekühltSchlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, Gekühlt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
5 Hähnchenschenkel Ohne Haut Und Knochen, In Mundgerechte Stücke Geschnitten5 Hähnchenschenkel Ohne Haut Und Knochen, In Mundgerechte Stücke Geschnitten
2
Put the 3 ounces butter, salt, toasted coconut, and pecan pieces in a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Pecan StückePecan Stücke
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
3
Heat the cream mixture and cook, stirring constantly (scraping the bottom as you stir) until the mixture begins to thicken and coats the spoon (an instant-read thermometer will read 170.)
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, GekühltSchlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, Gekühlt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Soße Mit SesamölScharfe Soße Mit Sesamöl
1
In a small saucepan, heat the sugar and water until the sugar has melted.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Zusätzliche Sonnenblumenkerne, OptionalZusätzliche Sonnenblumenkerne, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
5 Hähnchenschenkel Ohne Haut Und Knochen, In Mundgerechte Stücke Geschnitten5 Hähnchenschenkel Ohne Haut Und Knochen, In Mundgerechte Stücke Geschnitten
1
Place the 8 ounces of chopped chocolate in a bowl with the corn syrup and 1 ounces of butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
2
Heat the cream until it just begins to boil.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, GekühltSchlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, Gekühlt
3
Remove from heat and pour over the chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
4
Let stand one minute, then stir until smooth.
1
Remove the cake layers from the pans and cut both cake layers in half horizontally, using a serrated bread knife.Set the first cake layer on a cake plate.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Teelöffel Plus 1/2 Tasse Zucker, Geteilt2 Teelöffel Plus 1/2 Tasse Zucker, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BrotmesserBrotmesser
2
Brush well with syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
3
Spread cup of the coconut filling over the cake layer, making sure to reach to the edges. Set another cake layer on top.Repeat, using the syrup to brush each cake layer, then spreading cup of the coconut filling over each layer, including the top.Ice the sides with the chocolate icing, then pipe a decorative border of chocolate icing around the top, encircling the coconut topping.(It may seem like a lot of chocolate icing, but use it all. Trust me. You wont be sorry.)
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Spritzer WermutSpritzer Wermut
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score2
Magazin