German Chocolate Cake

German Chocolate Cake
German Chocolate Cake might be just the dessert you are searching for. One serving contains 283 calories, 4g of protein, and 16g of fat. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 16. 521 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. It is a very affordable recipe for fans of American food. A mixture of flour, chocolate, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Mix the cream, sugar, and egg yolks in a medium saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
Sorten Von PilzenSorten Von Pilzen
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
2
Put the 3 ounces butter, salt, toasted coconut, and pecan pieces in a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Pecan StückePecan Stücke
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
(große Röhre)(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
3
Heat the cream mixture and cook, stirring constantly (scraping the bottom as you stir) until the mixture begins to thicken and coats the spoon (an instant-read thermometer will read 170.)
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Soße Mit SesamölScharfe Soße Mit Sesamöl
1
In a small saucepan, heat the sugar and water until the sugar has melted.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
1
Place the 8 ounces of chopped chocolate in a bowl with the corn syrup and 1 ounces of butter.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (3 Unzen) Pekannusshälften1 Packung (3 Unzen) Pekannusshälften
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
2
Heat the cream until it just begins to boil.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
3
Remove from heat and pour over the chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
4
Let stand one minute, then stir until smooth.
1
Remove the cake layers from the pans and cut both cake layers in half horizontally, using a serrated bread knife.Set the first cake layer on a cake plate.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgetautes Limonadenkonzentrat, GeteiltAufgetautes Limonadenkonzentrat, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BrotmesserBrotmesser
2
Brush well with syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Spritzen Sie VanilleextraktSpritzen Sie Vanilleextrakt
3
Spread cup of the coconut filling over the cake layer, making sure to reach to the edges. Set another cake layer on top.Repeat, using the syrup to brush each cake layer, then spreading cup of the coconut filling over each layer, including the top.Ice the sides with the chocolate icing, then pipe a decorative border of chocolate icing around the top, encircling the coconut topping.(It may seem like a lot of chocolate icing, but use it all. Trust me. You wont be sorry.)
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Spritzen Sie VanilleextraktSpritzen Sie Vanilleextrakt
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Gelatine Mit Erdbeergeschmack Der Marke Jell-OGelatine Mit Erdbeergeschmack Der Marke Jell-O
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score2
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