German Chocolate Cake might be a good recipe to expand your dessert recipe box. One serving contains 208 calories, 2g of protein, and 11g of fat. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 45. 1 person found this recipe to be flavorful and satisfying. This recipe is typical of American cuisine. If you have butter, pecans, cake flour, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 3 hours.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Butter two 9-inch round cake pans. Line the bottoms with parchment paper, then butter and flour the paper.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
3
In a small bowl, whisk the cake flour with the cinnamon, nutmeg and salt. In a measuring cup, stir the buttermilk with the vanilla extract and baking soda until combined. In the bowl of a standing electric mixer fitted with the paddle, beat the softened butter with the sugar until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
Lila Hülsenerbsen
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
Kuchen Mehl
Reispapier
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Zitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Luftkopfbonbons
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
4
Add the egg yolks and beat until they are incorporated, then beat in the melted chocolate, scraping down the side and bottom of the bowl as necessary. Beat in the dry and wet ingredients in 3 alternating batches, scraping down the side of the bowl occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Ingwerkekse, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
5
Transfer the cake batter to a large bowl and wash out the mixing bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
6
Add the egg whites to the mixing bowl and beat with the whisk until soft peaks form. Fold the beaten egg whites into the chocolate batter until no streaks remain.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
7
Divide the batter evenly between the prepared pans and bake the cakes for 45 to 50 minutes, until a toothpick inserted in the centers comes out with just a few moist crumbs attached.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
8
Let the cakes cool slightly on a wire rack, then invert the cakes and peel off the parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
Orange M&M Backstück
9
Let the cakes cool completely.
10
Spread the pecans on a pie plate and toast for about 12 minutes, until they are fragrant.
Zutaten, die Sie benötigen
Dose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
11
Let cool, then coarsely chop 1 cup of the nuts, leaving the rest whole. In the bowl of a standing mixer fitted with the whisk (or using a handheld electric mixer), beat the softened butter with the confectioners' sugar and cocoa powder until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons
Reispapier
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
42 Rote Schnur-Lakritze
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
12
Add the vanilla extract and hot coffee and beat the frosting until fluffy. Fold in the 1/2 cup of shredded coconut and the chopped toasted pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschredderte Kokosnuss
Nestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Dose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
13
Place a cake layer on a plate and spread half of the frosting on top. Cover with the second cake layer and spread the remaining frosting on the top.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
14
Garnish the cake with shredded coconut and the whole toasted pecans.