Giant Chocolate Cake with Bittersweet Chocolate Ganache and Edible Flowers

Giant Chocolate Cake with Bittersweet Chocolate Ganache and Edible Flowers
Giant Chocolate Cake with Bittersweet Chocolate Ganache and Edible Flowers might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 12 servings with 315 calories, 7g of protein, and 18g of fat each. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of flour, chocolate, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Spray 12-inchround cake pan with 2-inch-high sides withnonstick spray. Line bottom of pan withparchment paper round. Spray parchmentpaper with nonstick spray. Dust pan withflour, tapping out any excess. Sift 2 cupsflour, baking soda, baking powder, and saltinto medium bowl. Sift cocoa into anothermedium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Pour 1 cup boiling water overcocoa; whisk to blend. Using electric mixer,beat sugar and eggs in large bowl until lightand fluffy, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Wie M&MsWie M&Ms
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Add butter toegg mixture and beat until blended. Beat incocoa mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisches ScrappleFrisches Scrapple
4
Add buttermilk and vanilla;beat to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
5
Add dry ingredients andbeat on low just to blend.
6
Transfer batter toprepared pan; smooth top.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Johnsonville® Räucherwurst, In Scheiben Geschnitten1 Johnsonville® Räucherwurst, In Scheiben Geschnitten
7
Bake cake until tester inserted intocenter comes out clean, about 38 minutes.Cool cake completely in pan on rack.DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Coverand let stand at room temperature.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
1 Johnsonville® Räucherwurst, In Scheiben Geschnitten1 Johnsonville® Räucherwurst, In Scheiben Geschnitten
8
Place chopped chocolate,butter, and vanilla in medium bowl. Bringcream and sugar to boil in medium saucepan,stirring to dissolve sugar. Carefully pourhot cream mixture into bowl with chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Frisches ScrappleFrisches Scrapple
2 Riegel (je 3-1/2 Unzen) 70% Kakao Dunkle Schokolade, Gehackt2 Riegel (je 3-1/2 Unzen) 70% Kakao Dunkle Schokolade, Gehackt
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Riegel) 70% Kakao Dunkle Schokolade, GehacktRiegel) 70% Kakao Dunkle Schokolade, Gehackt
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
9
Let stand 1 minute.
10
Whisk until melted andsmooth. Chill ganache until thickened andspreadable, about 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
11
Carefully invert cake onto large cakeplate. Gently remove parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
12
Spread ganache over top and sides ofcake and allow ganache to set, about 1 hour.DO AHEAD: Cake can be made 1 day ahead.Cover with cake dome and refrigerate.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
13
Let stand at room temperature 1 hourbefore decorating.
14
Decorate cake with edible flowers.
Zutaten, die Sie benötigen
Essbare BlumenEssbare Blumen
15
Cut into wedges and serve.
16
* Available at some supermarkets and atfarmers’ markets. Use only those flowersthat have been grown without pesticides.
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score5
Magazin