Watching your figure? This gluten free recipe has 116 calories, 1g of protein, and 6g of fat per serving. This recipe serves 50. A mixture of spice cake mix, butter, philadelphia cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 50 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Beat 1/2 cup butter, cake mix, eggs and applesauce in large bowl with mixer until blended. Stir in 1/2 cup chopped ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Ahornwurst, Lose Oder Aus Der Großen Wursthülle Entfernt
Gehackte Orangenbonbonscheiben
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Pour into 13x9-inch baking dish sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
4
Bake 45 to 50 min. or until toothpick inserted in center comes out clean. Cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Beat cream cheese and remaining butter in separate large bowl with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Add vanilla and ground ginger; mix well. Gradually beat in powdered sugar; spread onto cake.