Watching your figure? This gluten free recipe has 116 calories, 1g of protein, and 6g of fat per serving. This recipe serves 50. A mixture of spice cake mix, butter, philadelphia cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 50 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Fudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-Hälften
2
Beat 1/2 cup butter, cake mix, eggs and applesauce in large bowl with mixer until blended. Stir in 1/2 cup chopped ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Ahornwurst, Lose Oder Aus Der Großen Wursthülle Entfernt
Gehackte Orangenbonbonscheiben
1 Tasse Gehackte Zwiebel
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Pour into 13x9-inch baking dish sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
4
Bake 45 to 50 min. or until toothpick inserted in center comes out clean. Cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
Fudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-Hälften
5
Beat cream cheese and remaining butter in separate large bowl with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1 Tasse Gehackte Zwiebel
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte Kirschen
6
Add vanilla and ground ginger; mix well. Gradually beat in powdered sugar; spread onto cake.