Ginger Biscuit Cake requires about 1 hour and 53 minutes from start to finish. For $2.36 per serving, you get a dessert that serves 12. One portion of this dish contains approximately 16g of protein, 63g of fat, and a total of 964 calories. If you have water, molasses, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 375 degrees F. Spray a 13 by 9-inch baking pan with nonstick cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Place the biscuit pieces evenly in the bottom of the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
3
Sprinkle the crushed ginger thins evenly on top of the biscuits. Top evenly with the crystallized ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In Sirup
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
4
In a large bowl, combine the half-and-half, eggs, brown sugar, molasses, vanilla, and butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
4 Tassen Weizenmehl
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Pour over the biscuits layer and let stand until the liquid is absorbed, about 45 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
6
Bake until fluffy and golden, 45 minutes to 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Serve warm with Molasses Butter Cream Sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Sahnesauce
4 Tassen Weizenmehl
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
8
Garnish with walnuts, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Kurze Zimtstangen
9
In a medium saucepan over low heat, combine the butter, cream, milk, and molasses. When at a low simmer, add the brown sugar and Irish cream liqueur. Slowly add the cornstarch mixture and cook until thickened. Stir in the walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Sahnelikör
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
4 Tassen Weizenmehl
Kurze Zimtstangen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
10
In a small bowl, combine the cornstarch and water.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten