Ginger Biscuit Cake requires about 1 hour and 53 minutes from start to finish. For $2.36 per serving, you get a dessert that serves 12. One portion of this dish contains approximately 16g of protein, 63g of fat, and a total of 964 calories. If you have water, molasses, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 375 degrees F. Spray a 13 by 9-inch baking pan with nonstick cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
Fudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-Hälften
2
Place the biscuit pieces evenly in the bottom of the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Sprinkle the crushed ginger thins evenly on top of the biscuits. Top evenly with the crystallized ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In Sirup
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
4
In a large bowl, combine the half-and-half, eggs, brown sugar, molasses, vanilla, and butter.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
4 Tassen Weizenmehl
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
1 Tasse Gehackte Zwiebel
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
5
Pour over the biscuits layer and let stand until the liquid is absorbed, about 45 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
6
Bake until fluffy and golden, 45 minutes to 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Fudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-Hälften
7
Serve warm with Molasses Butter Cream Sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Sahnesauce
4 Tassen Weizenmehl
1 Tasse Gehackte Zwiebel
8
Garnish with walnuts, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Kurze Zimtstangen
9
In a medium saucepan over low heat, combine the butter, cream, milk, and molasses. When at a low simmer, add the brown sugar and Irish cream liqueur. Slowly add the cornstarch mixture and cook until thickened. Stir in the walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Sahnelikör
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
4 Tassen Weizenmehl
Kurze Zimtstangen
1 Tasse Gehackte Zwiebel
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
10
In a small bowl, combine the cornstarch and water.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten