Ginger Biscuit Cake requires about 1 hour and 53 minutes from start to finish. For $2.36 per serving, you get a dessert that serves 12. One portion of this dish contains approximately 16g of protein, 63g of fat, and a total of 964 calories. If you have water, molasses, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 375 degrees F. Spray a 13 by 9-inch baking pan with nonstick cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Place the biscuit pieces evenly in the bottom of the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Sprinkle the crushed ginger thins evenly on top of the biscuits. Top evenly with the crystallized ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In Sirup
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Zusätzliche Schlagsahne, Optional
4
In a large bowl, combine the half-and-half, eggs, brown sugar, molasses, vanilla, and butter.
In a medium saucepan over low heat, combine the butter, cream, milk, and molasses. When at a low simmer, add the brown sugar and Irish cream liqueur. Slowly add the cornstarch mixture and cook until thickened. Stir in the walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Sahnelikör
Schulter
Frischkäse, Kalt Und In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten