Gingerbread and Lemon Curd Trifle with Blackberry Sauce

Gingerbread and Lemon Curd Trifle with Blackberry Sauce
The recipe Gingerbread and Lemon Curd Trifle with Blackberry Sauce could satisfy your Scottish craving in roughly 5 hours and 5 minutes. This dessert has 739 calories, 8g of protein, and 31g of fat per serving. This recipe serves 12. This recipe covers 17% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of golden brown sugar, lemon peel, heavy cream, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It is perfect for Christmas. If you like this recipe, you might also like recipes such as Gingerbread & Lemon Curd Trifle W/ Blackberry Sauce, Blue Velvet, Blackberry Curd, and Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, and Lemon Curd and Berry Trifle.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Position rack in center of oven and preheat to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
3
Spray 1 half-sheet pan with nonstick cooking spray. Line bottom of pan with parchment paper; spray paper. Sift flour and next 6 ingredients into medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten GeschnittenTomate, In Acht Spalten Geschnitten
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
4
Mix in crystallized ginger. Using an electric mixer, beat butter in large bowl until fluffy. Beat in brown sugar. Beat in eggs, 1 at a time. Gradually beat in molasses, followed by 1 cup boiling water.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, GehacktHalbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Mix in grated lemon peel. Gradually mix in dry ingredients.
Zutaten, die Sie benötigen
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
6
Transfer batter to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
7
Bake until a tester inserted into the center of the cake comes out clean, about 20 to 25 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
8
Transfer to a rack to cool for 15 minutes. Run a knife around the pan sides. Turn out onto a rack and peel off paper. Cool and cut into 1-inch cubes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
1
Using a trifle bowl, start with an even layer of gingerbread cubes, top with 1/3 of the lemon curd mixture, and 1/3 of the blackberry sauce. Repeat 2 more times. Top with remaining whipped cream. Cover and refrigerate for at least 4 hours or overnight before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Zusätzliches WasserZusätzliches Wasser
3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker
Flasche Süß-saure Sauce, GeteiltFlasche Süß-saure Sauce, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Place lemon curd in a large bowl. Fold in half of the whipped cream until combined. Refrigerate if not using immediately. Reserve remaining whipped cream for the top of the trifle.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Place blackberries, sugar, and salt in a medium saucepan and cook until the berries are soft and the sugar has melted.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliches WasserZusätzliches Wasser
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
4
Transfer to a blender and blend until smooth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
5
Pour through a strainer into a bowl. Stir in the framboise and lemon juice. Set aside until ready to use.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 5 m.
Portion12
Gesundheits-Score6
Magazin