Need a vegetarian dessert? Gingerbread Babies could be an excellent recipe to try. This recipe makes 144 servings with 25 calories, 0g of protein, and 1g of fat each. This recipe covers 1% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have flour, butter, cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it. Christmas will be even more special with this recipe.
Anweisungen
1
In a large bowl, blend together butter and brown sugar until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Milk Duds
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2
Add egg and molasses.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Tassen Weizenmehl
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
3
In a seperate bowl, combine remaining ingredients; gradually stir into butter mixture. Turn dough out onto well-floured surface; roll out to 1/8-inch thickness.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Im Laden Gekaufter Fertiger Pizzateig
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
4
Cut dough with a 2-inch gingerbread man cookie cutter.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Im Laden Gekaufter Fertiger Pizzateig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bonbons Mit Wassermelonengeschmack
5
Place on a greased baking sheet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote Pfefferflocken
6
Bake at 350 for 9 to 10 minutes, or until firm.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich