Gingerbread Biscotti might be Christmas will be even more special with this recipe. This recipe is typical of Mediterranean cuisine. A mixture of baking powder, flour, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 5 minutes.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease a cookie sheet.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
In a large bowl, mix together oil, sugar, eggs, and molasses. In another bowl, combine flours, baking powder, ginger, cinnamon, cloves, and nutmeg; mix into egg mixture to form a stiff dough.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
4 Tassen Weizenmehl
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
Zusätzliche Schlagsahne, Optional
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Zitronensaft, Optional
Paket Natürliche Kuchenmischung
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
Italian works really well with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione with a 4.4 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 62 dollars per bottle.