Gingerbread Boys And Girls

Gingerbread Boys And Girls
Need a dairy free and vegetarian dessert? Gingerbread Boys And Girls could be an excellent recipe to try. This recipe makes 30 servings with 218 calories, 3g of protein, and 3g of fat each. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your Christmas event. If you have flour, egg yolks, molasses, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Mix shortening, brown sugar, and molasses thoroughly. Stir in 2/3 cup water. Blend flour, soda, salt, and spices; stir into molasses mixture. Chill for about 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
Tassen Gehackte Datteln (ca.Tassen Gehackte Datteln (ca.
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Steakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormickSteakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormick
2
Roll the dough about 1/4 inch thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
3
Cut with boy and girl cookie cutters.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bonbons Mit WassermelonengeschmackBonbons Mit Wassermelonengeschmack
4
Make egg yolk paint by blending egg yolks and 1/2 teaspoon water. Divide the yolk among a few small bowls, and add food coloring to each cup for desired color. Paint the clothes and decorations on the cookies as desired. Carefully transfer to a lightly greased baking sheet. Using a toothpick, make a hole in the top of each cookie. Press raisins into dough for eyes, nose, mouth. Use bits of candied cherries for coat buttons, and strips of citron for ties.
Zutaten, die Sie benötigen
Kandierte KirschenKandierte Kirschen
2 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe, Optional2 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe, Optional
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
FruchtrolleFruchtrolle
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
ZitroneZitrone
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 10 to 12 minutes. Cool slightly, then carefully remove from baking sheet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion30
Gesundheits-Score2
Magazin