Gingerbread Cake With Stout Buttercream

Gingerbread Cake With Stout Buttercream
You can never have too many dessert recipes, so give Gingerbread Cake With Stout Buttercream a try. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 12 servings with 499 calories, 4g of protein, and 11g of fat each. From preparation to the plate, this recipe takes about 15 minutes. Father's Day will be even more special with this recipe. Head to the store and pick up garnishes: pecans, stout beer, gingerbread cake mix, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Stir together gingerbread cake mix, eggs, and 2 1/2 cups stout beer in a large bowl until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
StoutStout
Zusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, OptionalZusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, Optional
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2
Pour batter evenly into 2 lightly greased 8-inch square pans.
3
Bake at 350 for 35 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans on a wire rack 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
4
Remove from pans, and let cool on wire rack 1 hour or until completely cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
5
Beat softened butter at medium speed with an electric mixer until creamy. Gradually add powdered sugar and remaining 1/4 cup stout beer, beating until blended after each addition. Beat 1 minute or until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
StoutStout
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
6
Spread stout buttercream between layers and on top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
StoutStout
7
Garnish, if desired.
8
Note: For testing purposes only, we used Betty Crocker Gingerbread Cake & Cookie
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
9
Mix. We used Terrapin Wake-n-
10
Bake Coffee Oatmeal Imperial Stout at one testing and Guinness Extra Stout beer at another.
Zutaten, die Sie benötigen
GuinnessGuinness
HaferflockenHaferflocken
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
SchwierigkeitNormal
Fertig in15 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
AnlässeWeihnachten
Magazin