Gingerbread Lighthouse

Gingerbread Lighthouse
Gingerbread Lighthouse might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 9 servings with 948 calories, 8g of protein, and 43g of fat each. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be A mixture of flour, firmly brown sugar, ground cinnamon, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Beat butter and sugar at medium speed with an electric mixer until fluffy. Beat in honey and egg.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2
Combine flour and next 5 ingredients. Gradually add flour mixture to butter mixture, beating until blended. (For colorful pieces, drop in a bit of food coloring.)
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe, Optional2 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
3
Shape dough into 2 flat disks. Cover with plastic wrap; chill at least 1 hour or until firm.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
4
Preheat over to 35
5
Roll dough to 1/4-inch thickness on a nonstick foil or parchment-lined baking sheet (flip it over and roll on the back if yours has a rim).
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
6
Place template on dough. Trim around design, then pull away excess.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
7
Bake 10 to 15 minutes until cookies are completely crisp and edges begin to brown. Its okay if the edges brown a little more than you would like for a regular cookie, because you can frost the over-brown edges and top with candy.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
8
Cool completely on a wire rack. Repeat with remaining dough and templates.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion13
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
AnlässeWeihnachten
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