Gingerbread Pancakes

Gingerbread Pancakes
Gingerbread Pancakes is a vegetarian morn meal. This recipe serves 6. One portion of this dish contains around 4g of protein, 4g of fat, and a total of 181 calories. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 17 minutes. It costs 39 cents per serving-- we find this very budget friendly. It will be a hit at your Christmas event. Head to the store and pick up ground cinnamon, buttermilk, egg, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Lightly spoon flour into a dry measuring cup; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
2
Combine flour, baking powder, and next 7 ingredients in a large bowl; stir with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Combine egg and next 3 ingredients in a small bowl; stir well.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
4
Add to flour mixture, stirring until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
5
Spoon about 1/4 cup batter onto a hot nonstick griddle or nonstick skillet coated with cooking spray. Turn pancakes when tops are covered with bubbles and edges look cooked.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitNormal
Fertig in17 m.
Portion6
Gesundheits-Score4
Magazin