Gingerbread Pancakes with Butterscotch Apples

Gingerbread Pancakes with Butterscotch Apples
Gingerbread Pancakes with Butterscotch Apples might be just the morn meal you are searching for. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 458 calories, 4g of protein, and 18g of fat. This recipe serves 4. Not Head to the store and pick up ground cinnamon, egg, vanillan extract, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes about 40 minutes. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 93°. Melt the butter in a large skillet over medium heat.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
2
Add the apples and cook, stirring occasionally, until tender, about 10 minutes. Stir in the brown sugar, 2 tablespoons water, the lemon juice, 1/4 teaspoon cinnamon, and 1/4 teaspoon salt. Cook until the mixture bubbles.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Muskatnuss, OptionalZusätzliche Muskatnuss, Optional
1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt
Wie Pistazien Oder WalnüsseWie Pistazien Oder Walnüsse
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
3
Remove from the heat and stir in the vanilla; transfer to a serving dish and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
ZitrushonigZitrushonig
4
Meanwhile, in a small bowl stir together the flour, granulated sugar, ginger, remaining 1 teaspoon cinnamon, the baking powder, and remaining 1/4 teaspoon salt in a small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach WunschRed Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
In Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene PfirsicheIn Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene Pfirsiche
Wie Pistazien Oder WalnüsseWie Pistazien Oder Walnüsse
Dreifarbige KrautsalatmischungDreifarbige Krautsalatmischung
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
5
Combine 1/4 cup water, the egg, molasses, and 3 tablespoons oil in a glass measuring cup; add to the flour mixture and stir with a fork until the mixture is just combined but not smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Teelöffel Melasse3/4 Teelöffel Melasse
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bratenfett Vom TruthahnBratenfett Vom Truthahn
6
Add additional water if necessary to reach the consistency of pancake batter.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
7
Brush a nonstick skillet with a little oil; heat over medium-low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
8
Add the gingerbread mixture to the skillet a generous tablespoonful at a time and spread to make a 2 1/2-inch round; cook until lightly browned, about 3 minutes. Turn and brown on the other side, 3 to 4 minutes. Repeat until all the batter has been used. Keep the pancakes warm in the oven until all have been cooked.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
9
To serve, divide the pancakes among dessert plates and top each serving with some of the apples.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
10
Taste
11
Book, using the USDA Nutrition Database
12
Published by Broadway Books.A graduate of the Culinary Institute of America, Sara Moulton currently hosts the Television Food Network's brand-new series Sara's Secret's as well as Cooking Live with Sara Moulton. She also serves as executive chef for Gourmet and food editor for Good Morning America, appearing on the show frequently. She lives in New York City with her husband and two children.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in40 m.
Portion4
Gesundheits-Score3
Magazin