Granite Steps Country Blueberry Coffee Cake

Granite Steps Country Blueberry Coffee Cake
Granite Steps Country Blueberry Coffee Cake might be a good recipe to expand your morn meal recipe box. One portion of this dish contains approximately 4g of protein, 19g of fat, and a total of 411 calories. This recipe serves 8. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 55 minutes. Head to the store and pick up blueberries, quick-cooking rolled oats, sugar, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 375 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Generously grease a 9-inch square baking dish. In a small bowl, combine brown sugar and cinnamon and mix well with a fork. Separate biscuit dough into 10 biscuits.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
SchulterSchulter
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Cut each biscuit into quarters, and dip each piece in melted butter and coat with brown sugar mixture. Arrange in a single layer in baking dish.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
4
Sprinkle with 1/2 cup of the oats.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfirsiche In SnackgrößePfirsiche In Snackgröße
5
Combine blueberries and sugar in a bowl and toss to coat. Spoon over oats and biscuits and sprinkle with remaining 1/2 cup oats.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Pfirsiche In SnackgrößePfirsiche In Snackgröße
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
6
Drizzle remaining melted butter on top.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
7
Bake for 20 minutes or until cake is golden brown and center is done. Cool for 20 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
8
Serve warm.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in55 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin