Grilled Portobello Sandwich

Grilled Portobello Sandwich
This recipe serves 4. One serving contains 366 calories, 9g of protein, and 20g of fat. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet. The Fourth Of July will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 15 minutes. If you have swiss singles, real mayo mayonnaise, sandwich rolls, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Heat grill to medium heat.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sambal (Knoblauch-Chilipaste)Sambal (Knoblauch-Chilipaste)
2
Brush mushrooms and onions with dressing. Grill 3 min. on each side.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Schalotten, Gehackt1 Tasse Schalotten, Gehackt
1-1/2 Teelöffel GOYA® Gehackter Knoblauch Oder 3 Frische Knoblauchzehen, Fein Gehackt1-1/2 Teelöffel GOYA® Gehackter Knoblauch Oder 3 Frische Knoblauchzehen, Fein Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sambal (Knoblauch-Chilipaste)Sambal (Knoblauch-Chilipaste)
3
Brush with any remaining dressing; grill an additional 2 min. on each side.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sambal (Knoblauch-Chilipaste)Sambal (Knoblauch-Chilipaste)
4
Spread cut sides of rolls with mayo; fill with mushrooms, onions and Singles.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Schalotten, Gehackt1 Tasse Schalotten, Gehackt
1-1/2 Teelöffel GOYA® Gehackter Knoblauch Oder 3 Frische Knoblauchzehen, Fein Gehackt1-1/2 Teelöffel GOYA® Gehackter Knoblauch Oder 3 Frische Knoblauchzehen, Fein Gehackt
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver
SchwierigkeitEinfach
Fertig in15 m.
Portion4
Gesundheits-Score21
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