Grilled Portobello Sandwich

Grilled Portobello Sandwich
This recipe serves 4. One serving contains 366 calories, 9g of protein, and 20g of fat. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet. The Fourth Of July will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 15 minutes. If you have swiss singles, real mayo mayonnaise, sandwich rolls, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Heat grill to medium heat.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
GemüseflockenGemüseflocken
2
Brush mushrooms and onions with dressing. Grill 3 min. on each side.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
GemüseflockenGemüseflocken
3
Brush with any remaining dressing; grill an additional 2 min. on each side.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
GemüseflockenGemüseflocken
4
Spread cut sides of rolls with mayo; fill with mushrooms, onions and Singles.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver4 Teelöffel Cranberry-Gelatinepulver

Kochausrüstung

SchwierigkeitEinfach
Fertig in15 m.
Portion4
Gesundheits-Score21
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