Guanabana Sorbet with Mango Lime Coulis

Guanabana Sorbet with Mango Lime Coulis
Guanabana Sorbet with Mango Lime Coulis might be just the dessert you are searching for. This gluten free and vegan recipe serves 8. One portion of this dish contains about 1g of protein, 1g of fat, and a total of 235 calories. Head to the store and pick up lime juice, lime zest, sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 25 hours.

Anweisungen

1
Bring sugar and 1 1/2 cups water to a boil in a 1 1/2- to 2-quart saucepan, stirring until sugar is dissolved, then reduce heat and simmer, uncovered, until reduced to about 2 cups, 3 to 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Zusätzliche Sonnenblumenkerne, OptionalZusätzliche Sonnenblumenkerne, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
5 Hähnchenschenkel Ohne Haut Und Knochen, In Mundgerechte Stücke Geschnitten5 Hähnchenschenkel Ohne Haut Und Knochen, In Mundgerechte Stücke Geschnitten
2
Transfer syrup to a bowl and cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
3
Whisk together guanabana purée and 1 1/2 cups syrup, then freeze in ice cream maker.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
EismaschineEismaschine
1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur
4
Transfer to an airtight container and put in freezer to harden, about 2 hours.
5
Blend mango purée, lime juice, 6 tablespoons of remaining syrup, and remaining 1/4 cup water in a blender until very smooth. Force through a fine-mesh sieve into a bowl, pressing on and then discarding solids, then whisk in zest and, if necessary, additional water for a thin purée.
Zutaten, die Sie benötigen
Leicht Zerdrückte Hass-AvocadoLeicht Zerdrückte Hass-Avocado
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Zusätzliche Sonnenblumenkerne, OptionalZusätzliche Sonnenblumenkerne, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
6
Serve sorbet with coulis.
Zutaten, die Sie benötigen
SorbetSorbet
1
•Sorbet can be made 2 days ahead.•Coulis can be made 8 hours ahead and chilled, covered.
Zutaten, die Sie benötigen
SorbetSorbet
SchwierigkeitExperte
Fertig in25 hrs
Portion8
Gesundheits-Score6
Magazin