Guinness Stout Gingerbread Cake

Guinness Stout Gingerbread Cake
Guinness Stout Gingerbread Cake is a vegetarian dessert. One portion of this dish contains about 4g of protein, 31g of fat, and a total of 603 calories. This recipe serves 12. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour. A mixture of allspice, salt, granulated sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. It is perfect for st. patrick day.

Anweisungen

1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Butter two 8- by 8-in. glass or light-colored metal baking dishes. Bring Guinness stout and dark molasses to a boil in a large, deep saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
GuinnessGuinness
Dunkle MelasseDunkle Melasse
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
3
Remove from heat and whisk in baking soda (it will foam up dramatically); let cool. In a bowl, whisk together cinnamon, ginger, allspice, salt, and flour.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Zusätzliche Schlagsahne, OptionalZusätzliche Schlagsahne, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
In a large bowl, combine 1 cup crystallized ginger, melted butter, and dark brown sugar and stir together with a wooden spoon.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Unzen Frischkäse, Raumtemperatur (caUnzen Frischkäse, Raumtemperatur (ca
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
Add eggs and lemon zest and stir once more. Gradually stir in dry ingredients in four batches, alternating with Guinness mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
GuinnessGuinness
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
6
Pour batter into greased baking dishes, dividing evenly.
7
Bake 30 to 40 minutes, or until a toothpick inserted into centers comes out clean. Cool cakes on a wire rack, then dust tops with powdered sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
8
Cut each cake into 4 to 6 squares and arrange on a serving platter.
9
In a small bowl, whip cream and granulated sugar together until cream holds soft peaks. Stir in all but a teaspoon of crystallized ginger and serve in a bowl alongside the cake, sprinkled with the last bit of ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Zusätzliche Schlagsahne, OptionalZusätzliche Schlagsahne, Optional
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h
Portion12
Gesundheits-Score3
Magazin