Guinness Stout Gingerbread Cake

Guinness Stout Gingerbread Cake
Guinness Stout Gingerbread Cake is a vegetarian dessert. One portion of this dish contains about 4g of protein, 31g of fat, and a total of 603 calories. This recipe serves 12. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour. A mixture of allspice, salt, granulated sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. It is perfect for st. patrick day.

Anweisungen

1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Butter two 8- by 8-in. glass or light-colored metal baking dishes. Bring Guinness stout and dark molasses to a boil in a large, deep saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
GuinnessGuinness
Dunkle MelasseDunkle Melasse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
3
Remove from heat and whisk in baking soda (it will foam up dramatically); let cool. In a bowl, whisk together cinnamon, ginger, allspice, salt, and flour.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt
10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
In a large bowl, combine 1 cup crystallized ginger, melted butter, and dark brown sugar and stir together with a wooden spoon.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Add eggs and lemon zest and stir once more. Gradually stir in dry ingredients in four batches, alternating with Guinness mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
GuinnessGuinness
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
6
Pour batter into greased baking dishes, dividing evenly.
7
Bake 30 to 40 minutes, or until a toothpick inserted into centers comes out clean. Cool cakes on a wire rack, then dust tops with powdered sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
8
Cut each cake into 4 to 6 squares and arrange on a serving platter.
9
In a small bowl, whip cream and granulated sugar together until cream holds soft peaks. Stir in all but a teaspoon of crystallized ginger and serve in a bowl alongside the cake, sprinkled with the last bit of ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h
Portion12
Gesundheits-Score3
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