Ham 'n Swiss Biscuits

Ham 'n Swiss Biscuits
Ham 'n Swiss Biscuits requires approximately 30 minutes from start to finish. This recipe makes 5 servings with 453 calories, 20g of protein, and 28g of fat each. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. It works well as a main course. Head to the store and pick up biscuits, swiss cheese, ham, and a few other things to make it today. To use up the ham you could follow this main course with the Apple Graham Dessert as a dessert.

Anweisungen

1
Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Mix canned ham, dried onion, 1 teaspoon of poppy seeds, and margarine together in a bowl until thoroughly combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Getrocknete ZwiebelGetrocknete Zwiebel
Kokosraspeln, Geröstet, OptionalKokosraspeln, Geröstet, Optional
¼ Gehäufte Tasse Mehl¼ Gehäufte Tasse Mehl
Zubereiteter Senf, OptionalZubereiteter Senf, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Separate the biscuits; press 5 biscuits onto an ungreased baking sheet so each biscuit is flattened and about 3 1/2 inches in diameter.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
4
Spoon about 2 tablespoons of ham mixture into the center each flattened biscuit.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Zubereiteter Senf, OptionalZubereiteter Senf, Optional
5
Fold Swiss cheese slices to break into quarters and place 4 quarters atop the ham.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)
Zubereiteter Senf, OptionalZubereiteter Senf, Optional
6
Spoon the remaining ham mixture over the Swiss cheese pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)
Zubereiteter Senf, OptionalZubereiteter Senf, Optional
7
On a floured work surface, lightly press remaining 5 biscuits into 4-inch circles.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
8
Lay a 4-inch biscuit circle onto of each topped biscuit and lightly stretch the top biscuit to cover the filling. Press the edges together lightly but do not seal tightly together.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
9
Sprinkle each filled biscuit with a pinch of poppy seeds for garnish.
Zutaten, die Sie benötigen
Kokosraspeln, Geröstet, OptionalKokosraspeln, Geröstet, Optional
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
10
Bake in the preheated oven until biscuit tops are golden brown and the filling is hot, 10 to 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
11
Serve warm.
SchwierigkeitNormal
Fertig in30 m.
Portion5
Gesundheits-Score12
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