Hazelnut-and-Chocolate Meringue Cake

Hazelnut-and-Chocolate Meringue Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Hazelnut-and-Chocolate Meringue Cake a try. This gluten free recipe serves 10. One serving contains 701 calories, 8g of protein, and 49g of fat. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours. Head to the store and pick up salt, granulated sugar, chocolate chips, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 350 and line 2 large baking sheets with parchment paper. Draw two 8-inch rounds on one sheet of the parchment and one 8-inch round on the other.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Spread the hazelnuts on a third baking sheet and toast for 12 to 14 minutes, until browned.
Zutaten, die Sie benötigen
Lammkoteletts, Knochen Pommes FritesLammkoteletts, Knochen Pommes Frites
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls GewünschtZum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
3
Let cool slightly, then transfer to a towel and rub to remove the skins. Chop the nuts. Lower the oven temperature to 22
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
75 Gramm Goldene Sultaninen75 Gramm Goldene Sultaninen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4
In the bowl of a standing electric mixer fitted with the whisk, beat the egg whites with the salt at medium-high speed until soft peaks form. Gradually beat in the granulated sugar at high speed until stiff. Beat in the vanilla and almond extracts. Fold in the hazelnuts and chocolate chips.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Weiche SchokoladenkekseWeiche Schokoladenkekse
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Lammkoteletts, Knochen Pommes FritesLammkoteletts, Knochen Pommes Frites
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Pour the melted chocolate down the side of the bowl and gently fold until the meringue is lightly marbled.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Spread the meringue in the drawn circles and bake for 2 hours and 30 minutes, until crisp; rotate the pans halfway through baking. Turn off the oven, leave the door ajar and let the meringues cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
In the bowl of the standing mixer, beat the cream with the confectioners' sugar until firm.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
8
Remove the meringues from the parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
9
Spread the whipped cream on the layers and stack them. Refrigerate or freeze the cake overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
10
Cut into wedges and serve at room temperature.
11
Garnish with chocolate shavings before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenspäneSchokoladenspäne
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs
Portion10
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
Magazin