Hazelnut-and-Chocolate Meringue Cake

Hazelnut-and-Chocolate Meringue Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Hazelnut-and-Chocolate Meringue Cake a try. This gluten free recipe serves 10. One serving contains 701 calories, 8g of protein, and 49g of fat. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours. Head to the store and pick up salt, granulated sugar, chocolate chips, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 350 and line 2 large baking sheets with parchment paper. Draw two 8-inch rounds on one sheet of the parchment and one 8-inch round on the other.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Spread the hazelnuts on a third baking sheet and toast for 12 to 14 minutes, until browned.
Zutaten, die Sie benötigen
Lammkoteletts, Knochen Pommes FritesLammkoteletts, Knochen Pommes Frites
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls GewünschtZum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
3
Let cool slightly, then transfer to a towel and rub to remove the skins. Chop the nuts. Lower the oven temperature to 22
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
75 Gramm Goldene Sultaninen75 Gramm Goldene Sultaninen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
4
In the bowl of a standing electric mixer fitted with the whisk, beat the egg whites with the salt at medium-high speed until soft peaks form. Gradually beat in the granulated sugar at high speed until stiff. Beat in the vanilla and almond extracts. Fold in the hazelnuts and chocolate chips.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
1/2 Teelöffel 2% Milch1/2 Teelöffel 2% Milch
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Lammkoteletts, Knochen Pommes FritesLammkoteletts, Knochen Pommes Frites
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
5
Pour the melted chocolate down the side of the bowl and gently fold until the meringue is lightly marbled.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
6
Spread the meringue in the drawn circles and bake for 2 hours and 30 minutes, until crisp; rotate the pans halfway through baking. Turn off the oven, leave the door ajar and let the meringues cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
In the bowl of the standing mixer, beat the cream with the confectioners' sugar until firm.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
8
Remove the meringues from the parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
9
Spread the whipped cream on the layers and stack them. Refrigerate or freeze the cake overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
10
Cut into wedges and serve at room temperature.
11
Garnish with chocolate shavings before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenspäneSchokoladenspäne
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs
Portion10
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
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