Holiday Fruit Cake

Holiday Fruit Cake
Holiday Fruit Cake might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This gluten free and vegetarian recipe has 527 calories, 9g of protein, and 9g of fat per serving. This recipe covers 19% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. Only Christmas will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. A mixture of cognac, tangerine, peaches, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
For this recipe, the peels include not only the colored parts of the skin but the pith as well.
2
Cut wedges through the skin of the citrus fruits, pull the skin off the fruit, and dice it into pieces about 3/8 inch thickyou will have about 2 cups of diced peel. (The flesh of the fruit can be used for juice or in salads.) You may also collect and use the peels left over from squeezing oranges or grapefruits in the morning.
Zutaten, die Sie benötigen
Eine Prise Salz Und Etwas Mehr Zum Einfassen Des GlasesEine Prise Salz Und Etwas Mehr Zum Einfassen Des Glases
4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
3
Put the diced fruit peel in a saucepan with 6 cups of cold water, bring to a boil, and cook over high heat for about 1 minute, then drain in a colander. Wash the pieces for a few seconds under cold tap water. Rinse the saucepan with cold water, return the diced fruit peel to the pan, and add another 6 cups of water. Repeat the boiling, draining, and washing procedure, and wash the saucepan again. This blanching process removes the bitterness from the peel. Finally, return the diced peel to the saucepan with the sugar and 1 cups water, and bring to a boil. Reduce the heat to medium, and boil gently for 15 to 20 minutes, until reduced to a very syrupy liquid.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Pfund Fester Tofu, Zerkleinert1/2 Pfund Fester Tofu, Zerkleinert
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Add the dried apricots, dried pears, dried peaches, and raisins to the candied peels and syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Getrocknete PfirsicheGetrocknete Pfirsiche
Getrocknete BirnenGetrocknete Birnen
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
2 Dosen Birnenhälften In Sirup2 Dosen Birnenhälften In Sirup
1
Preheat the oven to 350 degrees. Beat the soft butter and sugar for 1 minute in the bowl of a mixer fitted with a flat beater.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Add the eggs, and beat for 30 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
3
Add the orange juice, salt, and flour, and beat for 10 to 20 seconds, just enough to incorporate. Using a spatula, fold in the candied and dried fruits.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie Der Neid Der EngelWie Der Neid Der Engel
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
4
Cut a strip of parchment paper long enough to fit the length of a 6-to-8-cup loaf pan and extend 1 inches beyond it at either end. (This makes it easy to unmold the cake after baking.) Butter the paper and the mold, bottom and sides, and position the paper in the mold, buttered side up, pressing to make it adhere to the bottom and sides at either end.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
Oreo-Kekse, Zerbröselt, GeteiltOreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
5
Pour the batter into the prepared pan, and smooth the top with a spatula.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Place the loaf pan on a cookie sheet, and bake in the 350-degree oven for approximately 45 minutes. Reduce the heat to 325 degrees, and cook for another 60 to 70 minutes, until completely set inside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Oreo-Kekse, Zerbröselt, GeteiltOreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
1
Cut into -inch slices, and serve. This cake is a nice accompaniment to cream custard but can be served alone or with fresh fruit and nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
FrischobstFrischobst
1 Große Orangefarbene Gummibonbons1 Große Orangefarbene Gummibonbons
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
2
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SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
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Magazin