Hot Fudge Brownie Cake

Hot Fudge Brownie Cake
Hot Fudge Brownie Cake might be just the American recipe you are searching for. This recipe serves 8. One serving contains 433 calories, 5g of protein, and 14g of fat. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 15 minutes. Only a few people really liked this dessert. If you have vanillan extract, salt, flour, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
2
Stir together flour, next 3 ingredients, and 3/4 cup granulated sugar in a large bowl; stir in milk, oil, and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
3
Spread batter in a lightly greased 8-inch square pan.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Combine brown sugar, cocoa, and remaining 1/2 cup granulated sugar in a small bowl; sprinkle over batter in pan. Using a spoon, gently drizzle 1 1/2 cups boiling water over batter, being careful not to disturb layers. (Do not stir.)
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
ReispapierReispapier
Dick Geschnittener Geräucherter Speck, GewürfeltDick Geschnittener Geräucherter Speck, Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
5
Bake at 350 for 45 minutes or until a cake layer forms on top and layer springs back when touched.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
6
Let cool on a wire rack 25 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
7
Serve warm with whipped cream or ice cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
8
Chocolate-Cherry Pudding Cake: Thaw 1 (12-oz.) package frozen dark, sweet, pitted cherries; drain. Pat cherries dry with paper towels. Prepare recipe as directed through Step 2, gently sprinkling cherries over batter in pan. Proceed with recipe as directed.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
2 (3 Unzen) Packungen Löffelbiskuits2 (3 Unzen) Packungen Löffelbiskuits
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
8 Einzeln Verpackte Streichkäsesticks (ca. 28 G)8 Einzeln Verpackte Streichkäsesticks (ca. 28 G)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
9
Mocha Pudding Cake: Substitute hot freshly brewed coffee for boiling water. Proceed with recipe as directed.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebrühter KaffeeGebrühter Kaffee
MochaMocha
Dick Geschnittener Geräucherter Speck, GewürfeltDick Geschnittener Geräucherter Speck, Gewürfelt
SchwierigkeitNormal
Fertig in15 m.
Portion8
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
Magazin