Hot Fudge Brownie Cake

Hot Fudge Brownie Cake
Hot Fudge Brownie Cake might be just the American recipe you are searching for. This recipe serves 8. One serving contains 433 calories, 5g of protein, and 14g of fat. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 15 minutes. Only a few people really liked this dessert. If you have vanillan extract, salt, flour, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Stir together flour, next 3 ingredients, and 3/4 cup granulated sugar in a large bowl; stir in milk, oil, and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Spread batter in a lightly greased 8-inch square pan.
Zutaten, die Sie benötigen
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Combine brown sugar, cocoa, and remaining 1/2 cup granulated sugar in a small bowl; sprinkle over batter in pan. Using a spoon, gently drizzle 1 1/2 cups boiling water over batter, being careful not to disturb layers. (Do not stir.)
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser
ReispapierReispapier
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake at 350 for 45 minutes or until a cake layer forms on top and layer springs back when touched.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
6
Let cool on a wire rack 25 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
7
Serve warm with whipped cream or ice cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
8
Chocolate-Cherry Pudding Cake: Thaw 1 (12-oz.) package frozen dark, sweet, pitted cherries; drain. Pat cherries dry with paper towels. Prepare recipe as directed through Step 2, gently sprinkling cherries over batter in pan. Proceed with recipe as directed.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Schokoladenlocken BackenSchokoladenlocken Backen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mehltortillas (10 Zoll), GevierteltMehltortillas (10 Zoll), Geviertelt
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Mocha Pudding Cake: Substitute hot freshly brewed coffee for boiling water. Proceed with recipe as directed.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebrühter KaffeeGebrühter Kaffee
MochaMocha
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
SchwierigkeitNormal
Fertig in15 m.
Portion8
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
Magazin