Hot Fudge Brownie Cake

Hot Fudge Brownie Cake
Hot Fudge Brownie Cake might be just the American recipe you are searching for. This recipe serves 8. One serving contains 433 calories, 5g of protein, and 14g of fat. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 15 minutes. Only a few people really liked this dessert. If you have vanillan extract, salt, flour, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Stir together flour, next 3 ingredients, and 3/4 cup granulated sugar in a large bowl; stir in milk, oil, and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Dünn-Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Spread batter in a lightly greased 8-inch square pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
4
Combine brown sugar, cocoa, and remaining 1/2 cup granulated sugar in a small bowl; sprinkle over batter in pan. Using a spoon, gently drizzle 1 1/2 cups boiling water over batter, being careful not to disturb layers. (Do not stir.)
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, GehacktHalbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
5
Bake at 350 for 45 minutes or until a cake layer forms on top and layer springs back when touched.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
Let cool on a wire rack 25 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
7
Serve warm with whipped cream or ice cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
8
Chocolate-Cherry Pudding Cake: Thaw 1 (12-oz.) package frozen dark, sweet, pitted cherries; drain. Pat cherries dry with paper towels. Prepare recipe as directed through Step 2, gently sprinkling cherries over batter in pan. Proceed with recipe as directed.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Schokoladenlocken BackenSchokoladenlocken Backen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Goya® Hühnerbrühe In PulverformGoya® Hühnerbrühe In Pulverform
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
9
Mocha Pudding Cake: Substitute hot freshly brewed coffee for boiling water. Proceed with recipe as directed.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebrühter KaffeeGebrühter Kaffee
MochaMocha
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
SchwierigkeitNormal
Fertig in15 m.
Portion8
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
Magazin