Hot Ham and Swiss French Bread Sandwich

Hot Ham and Swiss French Bread Sandwich
Hot Ham and Swiss French Bread Sandwich might be just the main course you are searching for. This recipe serves 1. This recipe covers 20% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 63g of protein, 42g of fat, and a total of 1572 calories. It is a rather cheap recipe for fans of Mediterranean food. If you have miracle whip dressing, oscar mayer deli ham, grey poupon dijon mustard, and a few other ingredients on hand, you can make it. To use up the bread roll dough you could follow this main course with the Cookie Dough Snickers Brownies as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 10 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 204°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix dressing and mustard; spread onto bottom half of roll.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto8 Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
3
Fill roll with ham and 2% Milk Singles.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Prozent Milch2 Prozent Milch
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Zubereiteter Senf, OptionalZubereiteter Senf, Optional
4
Place in shallow baking pan or on baking sheet; cover with foil.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
5
Bake 8 to 10 minutes or until 2% Milk Singles is melted and sandwich is heated through.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Prozent Milch2 Prozent Milch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung

Empfohlener Wein: Bordeaux, Schokoladen-Graham-Cracker-Krümel (etwa 14 Ganze Cracker), Weißer Burgund

French works really well with Bordeaux, Champagne, and White Burgundy. French wine is just as diverse as French food, but you rarely go wrong with champagne. If your meal calls for a white wine, you might also try a white burgundy. For a red, try a red bordeaux blend. The Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur with a 4.3 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 15 dollars per bottle.
Chateau Feret-Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret-Lambert Bordeaux Superieur
Die Farbe ist ein attraktiver dunkler Rubin, der den sorgfältigen Auswahlprozess der Trauben widerspiegelt. Die Nase und das Geschmacksprofil von dunklen Früchten, Pflaumen- und Zedernnoten sind schön ausgewogen mit Säure und Tanninstruktur am Gaumen. Ein eleganter Wein mit Kraft und Finesse. Ein trockener und erfrischender Abgang rundet den Wein ab.
SchwierigkeitEinfach
Fertig in10 m.
Portion1
Gesundheits-Score11
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