Howling Full-Moon Cheesecake

Howling Full-Moon Cheesecake
One serving contains 244 calories, 4g of protein, and 15g of fat. This recipe serves 20. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 4 hours and 20 minutes. If you have cool whip whipped topping, philadelphia cream cheese, cinnamon candies, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Crush 26 of the cookies; mix with butter. Press firmly onto bottom and 1 inch up side of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
1/4 Pfund Morcheln1/4 Pfund Morcheln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, OptionalSchlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
2
Beat cream cheese in large bowl with electric mixer on medium speed until creamy. Gradually add 1 cup of the milk, beating until well blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Weizentortillas (20 Cm), Zimmertemperatur2 Weizentortillas (20 Cm), Zimmertemperatur
Pflanzenöl Zum Bestreichen Und FrittierenPflanzenöl Zum Bestreichen Und Frittieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Lakritzseile VerdrehenLakritzseile Verdrehen
3
Add remaining 2 cups milk to dry pudding mixes in separate bowl. Beat with wire whisk 2 min. or until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl Zum Bestreichen Und FrittierenPflanzenöl Zum Bestreichen Und Frittieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Lakritzseile VerdrehenLakritzseile Verdrehen
4
Add to cream cheese mixture; mix well. Gently stir in whipped topping and 2 drops food coloring.
Zutaten, die Sie benötigen
32 Lebkuchenplätzchen, Zerkleinert (ca. 1 1/2 Tassen)32 Lebkuchenplätzchen, Zerkleinert (ca. 1 1/2 Tassen)
Eiscreme-ZuckertüteEiscreme-Zuckertüte
2 Weizentortillas (20 Cm), Zimmertemperatur2 Weizentortillas (20 Cm), Zimmertemperatur
5
Pour into crust; smooth top with spatula.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Schokolade überzogene Erdnussbutter-Knusper-SchokoriegelMit Schokolade überzogene Erdnussbutter-Knusper-Schokoriegel
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
6
Add a few additional drops of food coloring to top of cheesecake; spread lightly to create a shimmering full moon effect.
Zutaten, die Sie benötigen
Eiscreme-ZuckertüteEiscreme-Zuckertüte
4 Dünne Scheiben Salami4 Dünne Scheiben Salami
7
Cut remaining 2 cookies in half to resemble bats' wings.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
Riesengarnelen Mit Schwanz, Geschält Und EntdarmtRiesengarnelen Mit Schwanz, Geschält Und Entdarmt
8
Add candies for the eyes, securing candies to cookies with decorating gel.
Zutaten, die Sie benötigen
Dekorieren GelDekorieren Gel
Eiscreme-ZuckertüteEiscreme-Zuckertüte
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
9
Place "bats" on top of cheesecake. Refrigerate at least 4 hours. Run small knife or spatula around rim of pan to loosen cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne
10
Remove rim of pan. Store in refrigerator.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 20 m.
Portion20
Gesundheits-Score1
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