Ice Cream Pound Cake

Ice Cream Pound Cake
This recipe serves 9. One portion of this dish contains roughly 8g of protein, 33g of fat, and a total of 849 calories. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is perfect for Summer. If you have raspberry ripple ice cream, raspberries, vanilla, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Ice Cream works really well with Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Johnson Estate Cream Sherry with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 19 dollars per bottle.
NV Johnson Estate Creme Sherry
NV Johnson Estate Creme Sherry
Sehr aromatisch mit Noten von Haselnuss, Vanille und einem Hauch Eiche, gefolgt von süßen Rosinen und einem Hauch Hefe. Sauberen Abgang. Gut jetzt, aber diejenigen belohnen lassen es altern"". Ein beliebtes präprandiales Getränk. Betrachten Sie es mit Nüssen vor dem Abendessen als Aperitif oder nach dem Abendessen mit Dessert, insbesondere Pralinen und Desserts auf Fruchtbasis. Auch wunderbar an kalten Nachmittagen, serviert mit Biscotti zum Eintauchen in "italienischen Stil". "
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion9
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
AnlässeSommer
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