Individual White Cheddar Corn-Chili Soufflés

Individual White Cheddar Corn-Chili Soufflés
Individual White Cheddar Corn-Chili Soufflés might be just the main course you are searching for. This recipe makes 12 servings with 582 calories, 29g of protein, and 33g of fat each. This recipe covers 26% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have milk, cheddar, chili powder, and a few other ingredients on hand, you can make it. To use up the corn you could follow this main course with the Candy Corn Pecan Pie as a dessert. It is a good option if you're following a gluten free diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 30 minutes.

Anweisungen

1
Generously butter twelve 4-ounce (1/2-cup) ramekins or souffl dishes. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
2
Stir the cornmeal into the milk in a saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
Seeforellenfilets (etwa Je Stück)Seeforellenfilets (etwa Je Stück)
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)
3
Heat the mixture, stirring constantly, until it just barely comes to a boil and starts to thicken.
4
Transfer to a large bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
5
Stir in the egg yolks, corn, chili powder, salt and chilies, mixing thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Getrockneter Oregano, Plus Etwas Mehr Zum Bestreuen1 Teelöffel Getrockneter Oregano, Plus Etwas Mehr Zum Bestreuen
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
1 Tasse Gehackter Knoblauch1 Tasse Gehackter Knoblauch
Frischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, AufgetautFrischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, Aufgetaut
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
6
Add the bacon and grated cheese. Stir well, until thoroughly incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
1/2 Tasse Geriebener Cheddar-Käse1/2 Tasse Geriebener Cheddar-Käse
7
Preheat the oven to 204°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
8
Beat the egg white in a large bowl until stiff but not dry.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
9
Stir about one-quarter of the white very thoroughly into the corn mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, AufgetautFrischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, Aufgetaut
10
Add the remaining white and stir and fold until no white shows.
11
Divide the mixture evenly among the twelve ramekins. Top each with a slice of cheese.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
12
Bake for about 20 minutes, or until set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
13
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SchwierigkeitSchwierig
Fertig in30 m.
Portion12
Gesundheits-Score15
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