Individual White Cheddar Corn-Chili Soufflés

Individual White Cheddar Corn-Chili Soufflés
Individual White Cheddar Corn-Chili Soufflés might be just the main course you are searching for. This recipe makes 12 servings with 582 calories, 29g of protein, and 33g of fat each. This recipe covers 26% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have milk, cheddar, chili powder, and a few other ingredients on hand, you can make it. To use up the corn you could follow this main course with the Candy Corn Pecan Pie as a dessert. It is a good option if you're following a gluten free diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 30 minutes.

Anweisungen

1
Generously butter twelve 4-ounce (1/2-cup) ramekins or souffl dishes. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
2
Stir the cornmeal into the milk in a saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
Seeforellenfilets (etwa Je Stück)Seeforellenfilets (etwa Je Stück)
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
3
Heat the mixture, stirring constantly, until it just barely comes to a boil and starts to thicken.
4
Transfer to a large bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
Stir in the egg yolks, corn, chili powder, salt and chilies, mixing thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Getrockneter Oregano, Plus Etwas Mehr Zum Bestreuen1 Teelöffel Getrockneter Oregano, Plus Etwas Mehr Zum Bestreuen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
6 Tomatillos, Geschält Und Gehackt6 Tomatillos, Geschält Und Gehackt
Frischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, AufgetautFrischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, Aufgetaut
Salz, Zum GlasrandbestreichenSalz, Zum Glasrandbestreichen
6
Add the bacon and grated cheese. Stir well, until thoroughly incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse
1-1/2 Tassen KRAFT® Geriebener Triple Cheddar-Käse Mit Einem Hauch Von PHILADELPHIA®, Geteilt1-1/2 Tassen KRAFT® Geriebener Triple Cheddar-Käse Mit Einem Hauch Von PHILADELPHIA®, Geteilt
7
Preheat the oven to 204°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
8
Beat the egg white in a large bowl until stiff but not dry.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
9
Stir about one-quarter of the white very thoroughly into the corn mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, AufgetautFrischer Oder Gefrorener Gelber, Weißer Oder Spindelförmiger Mais, Aufgetaut
10
Add the remaining white and stir and fold until no white shows.
11
Divide the mixture evenly among the twelve ramekins. Top each with a slice of cheese.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt1/2 X 5 1/2 X 2 Zoll Großes Brioche-Laib, 3/16 Zoll Dicke Scheiben, Kruste Entfernt
12
Bake for about 20 minutes, or until set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
13
var article
14
Type_27_data = {};
15
article
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in30 m.
Portion12
Gesundheits-Score15
Magazin