Italian Creme Layer Cake

Italian Creme Layer Cake
The recipe Italian Creme Layer Cake could satisfy your Mediterranean craving in about 1 hour and 30 minutes. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. One serving contains 1007 calories, 9g of protein, and 61g of fat. If you have egg yolks, vanillan extract, egg whites, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease three 9 inch, round cake pans.
2
Combine soda and buttermilk, and let stand a few minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Steakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormickSteakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormick
3
In a large bowl, cream sugar, 1/2 cup butter, 1/2 cup oil and shortening.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Gehackte Datteln (ca.Tassen Gehackte Datteln (ca.
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, OptionalSchlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
4
Add egg yolks one at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
5
Mix buttermilk mixture alternately with flour into creamed mixture. Stir in 1 teaspoon vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Tuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, AufgeweichtTuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Aufgeweicht
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
6
In a large glass or metal mixing bowl, beat egg whites until stiff peaks form. Fold 1/3 of the whites into the batter, then quickly fold in remaining whites until no streaks remain. Gently stir in 1 cup pecans and coconut.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
7
Pour batter into prepared pans.
8
Bake in the preheated oven for 25 to 30 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean. Allow to cool.
9
To make the Cream Cheese Frosting: Beat together cream cheese, 1/2 cup butter or margarine, 1 teaspoon vanilla, and confectioners' sugar. Stir in 1 cup chopped pecans. Frost and fill cooled cake with cream cheese frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Pecan StückePecan Stücke
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Tuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, AufgeweichtTuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Aufgeweicht

Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italian can be paired with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. You could try Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( half-bottle). Reviewers quite like it with a 4.3 out of 5 star rating and a price of about 11 dollars per bottle.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( halbe Flasche)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( halbe Flasche)
Es ist ein fruchtiger, weicher und typischer Wein, der besonders lebensmittelfreundlich ist.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
Magazin