Lemon Hard Sauce With Gingerbread

Lemon Hard Sauce With Gingerbread
Lemon Hard Sauce With Gingerbread is a gluten free, fodmap friendly, and vegetarian sauce. This recipe serves 10. This recipe covers 1% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 156 calories, 0g of protein, and 9g of fat. A mixture of butter, warm gingerbread, lemon zest, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes around 10 minutes. It is perfect for Christmas.

Anweisungen

1
Beat softened butter, lemon zest, and lemon juice at medium speed with an electric mixer until creamy. Gradually add powdered sugar and vanilla, beating until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2
Serve immediately with warm gingerbread.
3
Note: Store sauce in refrigerator up to 1 week.
Zutaten, die Sie benötigen
Innereien Und Nackenknochen Der PuteInnereien Und Nackenknochen Der Pute
4
Let stand 20 minutes before serving.
SchwierigkeitEinfach
Fertig in10 m.
Portion10
Gesundheits-Score0
Magazin