Light Carrot Cocoa Snack Cake --(brownies) requires about 35 minutes from start to finish. One serving contains 1092 calories, 36g of protein, and 6g of fat. This vegetarian recipe serves 1. Head to the store and pick up flour, cocoa, carrot, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 and spray a 9 inch square pan with sprayable oil.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Mix cocoa, flour and baking powder in a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
Reispapier
Lebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Mix in shredded carrots and sugar.In another small bowl, mix egg whites, milk, apple sauce and vanilla.Lightly beat with fork and add to dry ingredients.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Ahornwurst, Lose Oder Aus Der Großen Wursthülle Entfernt
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Schweinefettrücken
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
4
Mix just until blended.
5
Pour batter into pan and bake for 20-25 minutes.Cool and cut into squares.