This vegetarian recipe serves 12. One portion of this dish contains approximately 6g of protein, 28g of fat, and a total of 449 calories. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. Head to the store and pick up vanillan extract, sugar, mangoes, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Stir together first 3 ingredients in a bowl; press into bottom and 1-inch up sides of a buttered, 9-inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
2
Bake at 325 for 12 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
3
Remove from oven, and set aside.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
4
Process mangoes in food processor until pureed. With an electric mixer, beat cream cheese, 1 1/4 cups sugar, and vanilla until fluffy. Beat in eggs 1 at a time, mixing just until yellow disappears after each addition. Stir in mango puree.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Mango Püree
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
5
Pour batter into prepared crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
6
Bake at 325 for 1 hour and 25 minutes. Cool in pan on a wire rack 1 hour. Cover and chill 8 hours.